USIKKER KONSERTFRAMTID: Ed Sheeran må muligens avlyse noen konserter etter ulykken. Her spiller han på Hovefestivalen i 2012.
USIKKER KONSERTFRAMTID: Ed Sheeran må muligens avlyse noen konserter etter ulykken. Her spiller han på Hovefestivalen i 2012. Foto: Petter Emil Wikøren VG

Ed Sheeran brakk armen i sykkelulykke

Publisert:

Del saken på:

Lenken er kopiert
MUSIKK

Artisten deler bilde av den ene armen i gips og den andre i fatle, etter å ha blitt påkjørt av en bil i London. Nå står flere konserter i fare.

Ifølge Marie Claire ble Ed Sheeran (26) påkjørt av en bil mens han syklet i London.

Fikk du med deg: Sheeran saksøkt - igjen

Artisten delte selv et bilde med sine 15,7 millioner følgere mandag ettermiddag. Bildet viser høyrearmen i gips, mens den venstre er inne i en fatle, muligens beregnet på høyrearmen.

Les også: Sheeran slettet Twitter-kontoen

«Jeg hadde en sykkelulykke og venter for øyeblikket på medisinske anbefalinger som myligens påvirker konsertene mine de kommende ukene. Følg med for videre oppdatering.» skrev han.

Sheeran i stort VG-intervju: – Jeg hater sosiale medier

Fikk du med deg: Sheeran i rolle i «Game of Thrones»

Sheeran spiller konsertene alene med en gitar, noe som kan bli vanskelig med armen i fatle. For øyeblikket har han en pause i verdensturneen, men han skal ifølge BBC etter planen spille i Tapei neste uke, og har deretter 14 ulike turnédatoer resten av året, i blant annet Japan, Sør-Korea og Thailand, før han starter igjen i Australia i mars.

Husker du: Ed Sheeran: – Mange stjeler fra Kygo

Ifølge The Mirror, som først omtalte ulykken, har artisten bekreftet at han ble påkjørt av en bil og han skal ha brukket høyrearmen.

Se også: Ed Sheeran takker Norge:

Denne artikkelen handler om