TRIST NYHET: Janet Jackson har fått beskjed om at hun trenger en operasjon, og utsetter derfor turneén sin. Foto: Arkivfoto: Mattis Sandblad , VG

Skal spille i Norge 28. april: Janet Jackson utsetter turné på grunn av operasjon

Norgesaktuelle Janet Jackson (49) utsetter «Unbreakable»-turneen til våren. Alle datoer vil bli endret, opplyser stjernen.

  • Cathrine Ekehaug
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

På selveste julaften slapp hun den triste nyheten om turnéendringen på Twitter. Uten å røpe hvorfor, skriver stjernen at hun har fått beskjed av legen at hun trenger en operasjon.

Dermed spøker det for flere av datoene på comeback-turméen til artisten.

Husker du? Saksøker Janet for puppesjokk

Ber folk ta vare på billetten

«Hei dere ... Gledelig høytid til hver eneste en av dere. Jeg må fortelle dere at jeg i dag fikk beskjed av legene mine at jeg må gjennomgå en operasjon snart. Det knuser hjertet mitt å fortelle dere at jeg må utsette «Unbreakable»-turneen til våren. Alle datoer vil bli endret. Ta vare på billettene deres (...). Vær så snill, be for meg, familien min og hele bedriften gjennom denne vanskelige tiden.»

Jackson skriver også at det ikke vil bli gitt flere detaljer om hva årsaken til operasjonen er, men flere medier spekulerer.

Blant annet skriver Forbes var Jackson av helseårsaker nødt til å utsette noen konserter i oktober. Da hadde legene beordret henne til å hvile stemmebåndene.

Husker du: Slik mistet Marte jobben etter voldtektsanmeldelsen || Janets ektemann ga Marte sparken

Oslo i april

Ifølge nettsidene til Billettservice skal Jackson stå på scenen i Oslo Spektrum den 28. april neste år. 1. juledag står det ingen merknader om at konserten er utsatt eller avlyst.

Turnéoversikten på hennes egne hjemmesider er heller ikke oppdatert, så det er mulig informasjonen er så fersk at apparatet ikke har rukket å settes i sving ennå.

Jackson skal etter planen spille over 100 konserter på turneen, over hele verden. I Europa skal hun spille i Norge, Danmark, Sverige, Storbritannia, Irland, Frankrike, Sveits, Tyskland, Tsjekkia, Nederland og Belgia.

Platen «Unbreakable» er Jacksons første album på syv år og ellevte studioalbum. VGs anmelder ga platen terningkast tre og kalte den «passé bra».

Les også: Janet hardt ut mot Michael Jacksons lege

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder