ROCKEDATTER: Lisa Marie Presley, her på Elle Awards i Hollywood i 2017. Foto: Meleah Loya AFF-USA.COM / AFF

Lisa Marie Presleys nye familiebilde er en snakkis

Bildet vekker oppsikt fordi sønnen er slående lik sin avdøde bestefar, Elvis.

Lisa Marie Presley (51) postet før helgen et fotografi av seg og sine fire barn på Instagram. Responsen uteble ikke.

Det er ingen nyhet at Elvis Presleys eneste datter viser frem familien i sosiale medier, men det er en god stund siden hun la ut bilde av sønnen, Benjamin Presley Keough (26) – lengst til høyre på bildet.

Det ferske blinkskuddet viser at 26-åringen, som også tidligere har fått høre at han ligner Elvis, nå er blitt svært lik sin ikoniske bestefar.

«Løvemamma med ungene sine», skriver Lisa Marie under bildet, som søndag morgen hadde fått nærmere 3000 kommentarer og over 30.000 likerklikk.

Ikke bare kommenterer Lisa Maries følgere under bildet. En rekke amerikanske medier vier også den slående likheten spalteplass, deriblant Fox News, New York Post og PopCulture.

CNN skriver: «Lisa Marie postet familiebilde, og fansen ser en Elvis-kopi».

Elvis’ datter har sine to eldste barn, Riley Keough (30) og Benjamin, med musikereksmannen Danny Keough, som hun var gift med fra 1988 til 1994.

les også

Lisa Marie Presley drukner i gjeld

Med på bildet er også yngstejentene, tvillingene Finley og Harper Lockwood på ti år.

Lisa Marie, som var ni år da hennes berømte rockepappa døde i 1977, har vært gift fire ganger. Det første ekteskapet var med Keough. Deretter giftet hun seg med popstjernen Michael Jackson (fra 1994 til 1996), og senere filmstjernen Nicolas Cage (fra 2002 til 2004). To år etter bruddet med Cage giftet hun seg på nytt med musikkprodusent Michael Lockwood, som hun har de to yngste barna med.

LEGENDE: Elvis Presley på et udatert bilde. Foto: STF / AFP

Lisa Marie og Lockwood ble separert i 2016, og bruddet var og er fortsatt av det særdeles bitre slaget. Ikke minst har de to kranglet om penger, og Elvis-datteren hevder hun nærmest er blitt bankerott.

Fikk du med deg? Her er Norges ukjente Presley-familie

I 2004 solgte Lisa Marie 85 prosent av Elvis Enterprises, altså sin farsarv med alt det innebærer av varemerker, royalties og rettigheter, for 100 millioner dollar – en sum som i dag tilsvarer omtrent 800 millioner kroner.

Som fast ansatt ved Elvis-museet Graceland mottar Lisa Marie angivelig i underkant av 40.000 kroner i lønn hver måned.

Lisa Marie har gjort gjentatte forsøk på å følge i sin berømte fars musikalske fotspor, uten hell.

Husker du? Priscilla Presley bekrefter kirurgi-fadese

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder