DUO: Ekteparet Thomas Stenersen og Eva Weel Skram utgjør Eva & The Heartmaker. Her hjemme i sin egen stue for noen måneder siden.
DUO: Ekteparet Thomas Stenersen og Eva Weel Skram utgjør Eva & The Heartmaker. Her hjemme i sin egen stue for noen måneder siden. Foto: Terje Bringedal , VG

Eva & The Heartmaker fikk en sønn

Se gratulasjonene fra alle «Hver gang vi møtes»-stjernene

MUSIKK

Eva Weel Skram (29) og Thomas Stenersen (34) ble foreldre til en gutt mandag.

Publisert: Oppdatert: 12.02.16 21:28

Weel Skram fødte mandag og kunngjør gladnyheten på sin egen Instagram-side.

«Det ble et MÅNDAGSBARN». Han er så klart superkul, og vi er OVERLYKKELIGE», skriver den nybakte mammaen.

Babyen kom åtte dager før termin.

Førstkommende lørdag dukker Weel Skram opp på TV 2 i den nye sesongen av «Hver gang vi møtes». 29-åringen var midtveis i svangerskapet da «Hver gang vi møtes» ble spilt inn i sommer. Men det delte hun ikke for omverdenen før flere uker senere.

Som om ikke det er følelsesladet nok at andre artister skal fremføre dine låter, hadde Weel Skram også de hormonelle svingningene å forholde seg til. Nylig forklarte hun til VG:

– Jeg sa faktisk det på min dag at det nesten var litt urettferdig. I tillegg hadde jeg syv års bryllupsdag akkurat på den dagen – og var uten Thomas. De andre artistene leverte den ene fine versjonen etter den andre. Det var sterkt, nesten litt for sterkt. Jeg hadde aldri trodd at jeg noensinne skulle sitte og høre Wenche Myhre fremføre en av mine låter.

Det ser altså ut til at Weel Skram går glipp av fredagens premierefest, som hun selv spådde da VG intervjuet henne 11. desember.

VG får videreformidle hilsener fra alle de andre i programmet:

Wenche Myhre:

«Kjære Eva og Thomas! Endelig har gutten vår kommet! Alle vi i «Hver gang vi møtes»-gjengen synes jo at vi kjenner William litt allerede. Jeg fikk lov til å kjenne litt på magen din underveis, Eva, og kan skrive under på at det er kraft i gutten! Gratulerer så mye – jeg gleder meg til å få se ham!»

Jørn Hoel:

«Kjære Eva og Thomas, gratulerer med en ekte «superhero»; lille vakre William. Måtte lykken og kjærligheten være evig for dere tre. Klæm fra onkel Jørn»

Henning Kvitnes:

«Lille William – eller Billy som jeg kaller ham – ønsker vi velkommen inn i en musisk verden, der har han allerede har vært med på mye - fra innsiden. Gratulerer, og klem til Eva og Thomas!!»

Unni Wilhelmsen:

«Kjære Eva og Thomas! Gratulerer! Jeg synes dere har holdt dere nesten frekt kule under siste del av svangerskapet! William blir garantert en musikalsk og verdensvant kid! Lykke til med alt!»

Admiral P:

«Gratulerer så mye til Eva og Thomas med nyfødt baby! Ønsker alle tre det beste livet har å by på. Jeg må si at babyen er heldig som får høre en så vakker stemme som Evas synge nattasanger hver kveld. Gratulerer!»

Ravi:

«Hurra for Eva & Thomas & William!»

Husker du? Eva røk ut av «Idol»

Eva & The Heartmaker har siden Weel Skrams deltagelse i «Idol» for ti år siden, markert seg sterkt og blant annet vunnet MTV-pris. De har gitt ut fire album, vakt oppsikt utenfor Norges grenser og blitt hyllet av amerikansk storavis.

Uten en tråd i musikkvideo: – Jeg følte meg ikke så veldig naken da jeg sto der

Selv om duoen nå har blitt foreldre, legger de ikke opp til noen lang pause fra musikken.

– Vi skal allerede ut å spille igjen i mars. Babyen blir selvsagt med, forklarte Eva til VG før jul.

Mer om alle: Disse er med i «Hver gang vi møtes»

Her kan du lese mer om