PÅ SCENEN: Angelina i NBCs studio hvor hun fremførte «Fly Me To The Moon». Foto: Getty Images

Angelina sang for 12 millioner amerikanere

Den norske sangsensasjonen fortsetter å sjarmere. Søndag deltok hun i NBCs publikumsvinner «Little Big Shots».

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Sangtalentet opptrådte i beste sendetid i NBCs nye storsatsing søndag kveld. «Little Big Shots» heter programmet. Konseptet er co-produsert av de svært profilerte programlederne Ellen DeGeneres og Steve Harvey, og sistnevnte leder showet.

Han var for øvrig sist i vinden på grunn av flausen i fjor høst, da han annonserte feil vinner av Miss Universe.

Men søndag leverte han knirkefritt, og han fikk se det lille stjerneskuddet slik norske TV-seere har blitt kjent med henne: Barbent , og med blomsterkrans i håret. Det amerikanske TV-publikummet fikk se en måpende programleder da Angelina fremførte «Fly Me To The Moon», Frank Sinatra-klassikeren i en akustisk jazz-versjon.

SE klippet med Angelina på YouTube

Angelina ble introdusert i en video hvor hun viser frem Oslo og forteller om seg selv og sin forkjærlighet for jazz, og hun nevner Billie Holiday, Frank Sinatra og Dinah Washington.

– Jeg hadde et sterkt ønske om å vise frem lille Norge til store Amerika, sier Angelina til VG.

Sett denne? Chris Brown: Angelina er en ny Amy Winehouse

Og tiåringen var slett ikke nervøs selv om det var enormt mange mennesker hun opptrådte for.

– Jeg koser meg utrolig masse! Når det er snakk om så store publikum bety det ekstra mye kjærlighet for meg, sier hun, og moren Sara Astar berømmer programleder Steve Harvey for sitt barnetekke.

– Angelina fant tonen lett med han!

Opptredenen har allerede blitt lagt merke til av seerne. Mange har delt videoen av opptredenen hennes på Twitter, og på sin egen fanside på Facebook strømmer «wow»-meldingene inn.

Programmet med Angelina ble ikke bare fjernsynsnettverkets mest sette forrige uke. Programmet ble også TV-vinneren blant alle de store nettverkene, ifølge Deadline.com. Over 12 millioner samlet programmet som presenterer unge talenter fra hele verden, melder Variety.

Les også: Kiss-manager samarbeider med sangsensasjonen Angelina

Opptredenen er ikke den første TV-opptreden i USA for 10-åringen. I september 2014 var hun med på programmet «The View», hvor hun også fremførte «Fly Me To The Moon».

Angelinas manager og onkel Michael Astar sier det har kommet ekstra mye henvendelser nå etter opptredenen.

– Vi tar det som passer Angelina og settningen som blir arrangert. Det er et helt team som må til hver gang. Viktigste er at hun alltid har det artig samtidig som hun har skolegangen, og en normal oppvekst. Men det er veldig hyggelig å få hevendelser fra alle kanter verden rundt. Nå ble det ekstra mye fra USA, fra TV konsepter til festivaler, det er veldig moro!

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder