BESKYLDES FOR JUKS: Britney Spears under konserten i Tokyo 3. juni, der hun ble beskyldt for å mime til playback.
BESKYLDES FOR JUKS: Britney Spears under konserten i Tokyo 3. juni, der hun ble beskyldt for å mime til playback. Foto: Yoshika Horita AP

Britney Spears om mime-beskyldninger: – Det gjør meg skikkelig forbanna!

MUSIKK

Popartisten liker ikke påstander om at hun bare mimer under konsertene sine. Nå langer hun ut mot kritikerne.

Publisert:

– Jeg sliter ræva av meg på scenen og synger samtidig, men ingen gir meg noensinne anerkjennelse for det, sier Spears ifølge Rolling Stone.

Har du lest: Kygo blir las Vegas-artist

Det var under et intervju med israelsk TV nylig Spears skal ha uttalte seg om temaet. Hun holder konsert i Tel Aviv 3. juli, og ble intervjuet i den forbindelse.

– Mange tror jeg ikke synger live. Siden jeg danser så mye, må jeg ha litt playback, men det er en miks av min stemme og playback. At de tror det gjør meg skikkelig forbanna, sier popstjernen.

Husker du: Britneys niese (8) skadet i ulykke

I juni blusset ryktene om at hun mimet opp, etter at videoen fra en Tokyo-konsert der hun satte fast håret i mikrofonen og likevel hadde en hørbar vokal, gikk viralt.

Ifølge musikkmagasinet Rolling Stone har Britney brukt en miks av playback og live synging siden hun startet med Las Vegas-showene i 2014.

En av managerne hennes, Adam Leber, forklarte den gang til Matter:

– For å kunne kjøre den typen show hun gjør, er det fysisk umulig å synge hele tiden og gjøre det hun gjør. Hun synger på hver eneste sang når hun har evnen til å synge. Men det er umulig å danse i 90 minutter og samtidig synge hele tiden.

Les også: Britney har satt ny rekord i Las Vegas

Spears skal holde flere konserter fremover, i Hong Kong og Singapore, før hun gyver løs på siste del av Vegas-showene på Planet Hollywood i august.

Her kan du lese mer om