TIL SALT I GRØTEN: Jay-Z og Beyonce har ikke problemer med å få mat på bordet. De er det rikeste paret i underholdningsindustrien. Foto: AP

Beyonce og Jay-Z rikest i underholdningsindustrien

(VG Nett) Med en samlet årsinntekt på 720 millioner kroner er Beyonce Knowles og Jay-Z overlegent det rikeste paret i showbiz.

  • Jonas Pettersen

Artikkelen er over ti år gammel


Beyonce Knowles giftet seg nok ikke med Shawn Carter, også kjent som rapperen Jay-Z, sommeren 2008 for pengenes skyld. Likevel bidro det til at de nå regnes som det mest velstående paret innenfor underholdningsindustrien, ifølge Forbes.

Mellom juni 2008 og juni 2009 tjente de smått svimlende 720 millioner kroner seg i mellom. Beyonce stod for 513 millioner og Jay-Z bidro med de resterende 207 millionene.

Reklameoppdrag

I tillegg til å ha produsert hitsingel på hitsingel det siste halvannet året, har de også håvet inn penger på reklameoppdrag for blant andre American Express og Budweiser.

LES FLERE RAMPELYSNYHETER HER

Som nummer to på listen, med en samlet inntekt på 407 millioner kroner seg i mellom, kommer kjæresteparet Harriston Ford og Calista Flockhart. Mesteparten av parets inntekt fra 2008 til 2009 kommer fra Fords lønningsslipp for comebacket som Indiana Jones i «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull».

Brangelina nummer 3

BRANGELINA: Brad Pitt og Angelina Jolie er underholdningindustriens tredje rikeste par. Foto: AP


Ektefellene Brad Pitt og Angelina Jolie er nummer tre på listen med en kombinert inntekt på 324 millioner kroner, takket være rollene i storfilmene «Wanted» og «The Curious Case of Benjamin Button».

Topp fem-listen blir så rundet av med Will Smith og Jada Pinkett Smith (283 millioner kroner), og David og Victoria Beckham (271 millioner kroner).

Forbes har snakket med agenter, managere, produsenter og advokater for å finne ut hvor mye parene tjente.
FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder