TIL OSLO: De britiske stjerneskuddene John Newman og Jess Glynne skal opptre på VG-lista Topp 20-showet på Rådhusplassen! Foto:Pressebilde,Universal Music / Warner Music

Britene inntar Rådhusplassen!

John Newman (24) og Jess Glynne (25) tar med seg hit-låtene til Oslo 20. juni.

 • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

Nedtellingen til VG-lista Topp 20-showet pågår for fullt, og det er kun en drøy uke igjen før Skandinavias største gratiskonsert går av stabelen på Rådhusplassen i Oslo.

Hittil har The Main Level, Jaa9 & OnklP, The Fooo Conspiracy, Marcus & Martinus, Staysman & Lazz, Katastrofe, Marion Ravn, Silya Nymoen og Margaret Berger som stiller som en trio, Kwabs, Astrid S, Admiral P, Nico D og Eben Jr, Freddy Kalas, Tungevaag& Raaban, Innertier, Sondre Justad, Gabrielle og Måns Zelmerlöw meldt at de kommer for å underholde de flere titusener som skal stå og hoppe foran scenen.

Nå kan vi legge til to internasjonale hiter på den stjernespekkede listen. John Newman og Jess Glynne kommer også!

Newman slo gjennom som artist i 2012 gjennom Rudimental's singel «Feel the Love». Singelen gikk rett til toppen av den britiske hitlisten. Men det var ikke før han i juni for to år siden slapp debutsingelen «Love Me Again» som han fant plassen sin på VG-lista. I 13 uker lå låten på den offisielle hitlisten, og siden har han gitt ut låter som «Losing Sleep», «Cheating» og «Come And Get It».

Britiske Glynne er mest kjent for sitt samarbeid med Clean Bandit, og låten «Rather Be» som hun laget sammen med dem - og som vant en Grammy for beste danselåt, og som i fjor lå på VG-lista i 14 uker, med en 21. plass som beste notering. Debutsingelen «Right Here» nådde topp ti i hjemlandet, og hennes andre singel «Hold My Hand» lå på førsteplass i tre uker. Debutalbumet «I Cry When I Laugh» er ventet i august.

SHOW: Austin Mahone laget show i fjor - la oss håpe at John Newman og Jess Glynne vil gjøre det samme i år! Foto:Krister Sørbø,VG

HER er en oversikt over alle som kommer!

VG-lista har de siste årene vært en stor suksess, og stjerner som Rita Ora, Austin Mahone, Cody Simpson, Jason Mraz og Kiesza har stått på scenen på Rådhusplassen. I tillegg har kjente nordmenn som Sivert Høyem, Gabrielle, Admiral P, Adelén og Donkeyboy tatt turen innom hovedstaden for å underholde folkemengden som dukker opp for sommerens store konsert. I fjor fulgte hele 75.000 fra Rådhusplassen, og flere satt hjemme i sofaen og fulgte showet på NRK og VGTV.

VG-lista er et samarbeid mellom VG og P3, og de neste ukene vil vi slippe flere artister på Facebook, Instagram, NRK.no og her på VG.no. Følg med, og se om din favorittartist tar turen innom Rådhusplassen!

Et godt tips vil være å følge VG-lista Topp 20 på Instagram og Facebook, samt å følge P3 på Instagram.

VG-lista er et gratis heldagsarrangement, og allerede klokken 10.00 åpner aktivitetsområdet i byen, hvor publikum kan delta i ulike aktiviteter og konkurranser.

Startskuddet går lørdag 20. juni på Rådhusplassen i Oslo, før turneen reiser videre til Stavanger (1. juli), Bergen (8. juli) og Trondheim (15. juli).

Mer om

 1. VG-Lista Topp 20
 2. VG-lista

Flere artikler

 1. Idol-Jesper, Sandra Lyng og Kvammen til VG-lista

 2. Disse kommer til VG-lista 2015

 3. The Fooo Conspiracy til Rådhusplassen!

 4. Nico & Vinz til VG-lista!

 5. Nye tilskudd til VG-lista

Fra andre aviser

 1. Se våre 10 tips for helgen

  Aftenposten
 2. Kristiansand kan få VG-lista-konsert

  Fædrelandsvennen
 3. 10 tips for helgen (22–25 juni)

  Aftenposten
 4. Paparazziene fryktet hun skulle dø. Fansen trodde hun ville forsvinne. I kveld fyller Britney Spears Telenor Arena.

  Aftenposten
 5. Arrangørene bekrefter - Det er Elton John som kommer til Bystranda

  Fædrelandsvennen
 6. Elton John kommer til Kristiansand

  Fædrelandsvennen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder