FOLKEFEST: Da VG-lista Topp 20 holdt konsert i Oslo for to uker siden møtte 50.000 mennesker opp. Foto: TROND SOLBERG/ VG
FOLKEFEST: Da VG-lista Topp 20 holdt konsert i Oslo for to uker siden møtte 50.000 mennesker opp. Foto: TROND SOLBERG/ VG

Klart for VG-lista Topp 20-show i Stavanger

Følg VG-lista direkte på VGTV

MUSIKK

Onsdag klokken 18.30 går startskuddet for VG-listas norgesturné med folkefest i Stavanger.

Publisert: Oppdatert: 03.07.13 13:49

For snart to uker siden ble det holdt et heidundrende show på Rådhusplassen med over 50.000 oppmøtte. Onsdag er det klart for den første konserten på VG-lista Topp 20-norgesturné.

Les alt om VG-lista på VG-lista.no!

I år er scenen flyttet til uteområdet ved Konserthuset i Sadvigå. Konsertstart er klokken 18.30, men området åpnet allerede klokken 12 med ulike aktiviteter og konkurranser.

- Det er allerede masse mennesker i sentrum, så vi forventer at det kommer til å bli en folkefest her i kveld, sier Thomas Christiansen som er eventsjef i VG.

VGTV: Hele konserten sendes direkte på VGTV

I kveld står Sirkus Eliassen, LidoLido, DJ Broiler, Marion Ravn, Envy, Eva & The Heartmaker, Astrid Smeplass, Siri Vølstad Jensen, Truls, Sirius feat. Daniel DeBourge, Miriam Bryant og Robin & Bugge på scenen.

Les også: Her kan du se alle sangene fra Rådhusplassen om igjen

Det er meldt litt skiftende vær i perioden konserten holdes, så det er viktig å kle seg etter værforholdene og legg paraplyen igjen hjemme.

Onsdag er det Aishath Afeef som skal lede publikum gjennom showet.

VG-lista Topp 20-showet besøker i år disse byene:

*Trondheim 10. juli

*Bergen 17. juli

*Bodø 24. juli

Her kan du lese mer om