Justin Bieber slo til fan

Justin Bieber er i hardt vær igjen. Da han var på vei inn til en konsert i Barcelona, slo han en fan til blods.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det var den britiske avisen Daily Mail som først omtalte denne saken.

Dette var det som skjedde tirsdag kveld i Barcelona: Justin Bieber var på vei inn til kveldens konsert på Palau Sant Jordi stadion i en svart limousin. Han hadde akkurat åpnet sidevinduet på bilen, for å vise seg for fansen som stimlet sammen rundt bilen.

Les også: Byr svimlende sum for Justin Biebers brukte melkeglass

I en video av hendelsen, som du kan se øverst i denne saken, ser vi en ung gutt som følger etter bilen og stikker ansiktet inn mot det åpne bilvinduet vinduet samtidig som har forsøker å ta på sin store helt.

Da smeller det - og Bieber slår den unge mannen i ansiktet - og vi ser på videoen at han trekker seg unna, blodig og forslått.

TMZ omtaler også denne hendelsen og skriver at vennene til den unge mannen som ble slått i ansiktet reagerte med sjokk.

Det er ofte bråk rundt den omstridte, men populære ckanadiske popstjernen. I slutten av oktober stormet han av scenen midt under en konsert i Manchester fordi han ikke fikk den mottakelsen han ønsket fra publikum.

Fikk du med deg? Selena Gomez advarer Justin Bieber mot å true fansen

Ifølge Bieber-fans på Twitter ble superstjernen sint da han ble buet på mens han snakket, og det antas at konsertgjengerne heller ville høre ham synge enn snakke, ifølge avisen.

Her i Norge er det mange som fortsatt har Justin Biebers skandaløse oppførsel under mini-konserten i Chatau Neuf friskt i minne. Da avbrøt han konserten etter bare en låt og forlot scenen i raseri.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder