LUFTIGE KARER: På tirsdag delte både Justin Bieber (t.h.) og John Legend, via kona, bilder av rumpa si på sosiale medier. Foto:AFP/ AP,

Chrissy Teigen utfordrer Bieber til rumpe-duell

Den halvt norske supermodellen Chrissy Teigen (29) har kastet ektemannen John Legend (36) inn i en rumpe-duell med Justin Bieber (21).

  • Kristine Hellem Aanstad

Artikkelen er over fire år gammel

Tirsdag forsøkte popstjerne Justin Bieber å «break the internet» ved å legge ut et bilde av seg selv på Instagram - helt uten en tråd.

21-åringen står med ryggen til kameraet og peker ut i horisonten, og onsdag morgen har bildet nesten samlet 2 millioner likes.

Flere kjendiser har kommentert bildet, men supermodellen Chrissy Teigen var tydeligvis ikke så imponert over bakdelen til Bieber – hun la nemlig ut et lignende bilde av ektemannen og artist John Legend.

2014: Året da baken var saken

Dermed bugner amerikanske medier over med spørsmålet: Hvilket rumpebilde er best?

https://instagram.com/p/40YZGsgvtc/

People skriver at bildet til Teigen kan ses på som enda et stikk til Instagrams strenge regler når det kommer til nakenhet. 29-åringen har flere ganger utfordret sosiale medier på reglene, og i juni fjernet Instagram et av bildene hennes.

Tok en «Kardashian»: Else kaster klærne på Instagram

Nå spørs det om ikke enda flere mannlige kjendiser kaster seg på rumpe-treden. VG snakket i går med Chioma Anugweje, som er Bieber-ekspert, blogger og journalist i 730.no, og hun synes bildet til Bieber var en fin sommergave til fansen hans.

– Det er jo mest vanlig at kvinnelige kjendiser poserer lettkledd. Guttene pelier å vise seg i bar overkropp noe Justin har gjort flere ganger før. Nå vil han tydeligvis vise litt mer av seg selv.

GIFT: Chrissy Teigen og musiker John Legend på rød løper under Billboard Music Award i mai. Foto:Jason Merritt,Afp

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder