DEMOKRAT: Miley Cyrus, her på en valgkampanjetilstelmning forrige helg for å støtte Hillary Clinton. Foto: AP

Miley Cyrus bekrefter forlovelsen

Etter mange måneder med hint og spekulasjoner innrømmer Miley Cyrus (23) at hun og Liam Hemsworth (26) er sammen igjen.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Ryktene har svirret helt siden i vår, men stjerneparet har ikke bekreftet at de har gjenopptatt romansen. Det tydeligste signalet så langt, kom i juli. Da postet Cyrus et bilde av Hemsworth og hunden hans på Instagram med teksten: «Så mye kjærlighet i ett bilde».

Talkshow-vert Ellen DeGeneres klarte imidlertid å få bekreftelsen da Cyrus var gjest hos henne i går, torsdag. ABC News skriver at DeGeneres konfronterte Cyrus med alle bildene som viser at Cyrus igjen bærer den gamle forlovelsesringen.

Husker du? Miley og Liam har brutt forlovelsen

– Har du den på deg akkurat nå? spurte DeGeneres, noe Cyrus svarte bekreftende på.

– Det er ganske rart, fordi dette er jo et ordentlig smykke, i motsetning til de fleste andre smykkene mine, som er laget av gummibamser og godteri. De passer ikke veldig godt sammen. De har helt ulik stil, forklarte en smilende Cyrus på talkshowet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

STJERNEPAR: Miley Cyrus og Liam Hemsworth på filmpremiere i 2013. Foto: AP

Stjernen røpet også at hun derfor noen ganger bytter ut diamantringen med en enhjørning eller tegneseriefigur.

– Når Liam spør meg om hva som skjer, svarer jeg bare at den ikke er helt min greie, men at jeg bruker den fordi han elsker meg.

Møttes på filminnspilling

Amerikanske Cyrus falt for australske Hemsworth da de spilte mot hverandre i filmen «The Last Song» i 2009. Da var hun 16 og han 19 (artikkelen fortsetter under filmtraileren):

Med unntak av en kort pause i 2010 holdt paret sammen i nesten fire år før idyllen brast – og den før så prektige barnestjernen Miley gjennomgikk et stilskifte som resulterte i en haug med overskrifter og skandalespekulasjoner.

10 år siden «Hannah Montana»: Sjekk forvandlingen

Ikke minst fikk sangeren stor oppmerksomhet da hun slo alle rekorder ved å posere naken i en musikkvideo omtrent samtidig som forlovelsen havarerte.

I disse dager er Cyrus aktuell med Woody Allens nye TV-prosjekt.

Lest denne? Tar Woody Allen i forsvar

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder