TYDELIGE SKADER: Bildet av en forslått Rihanna skal ha blitt tatt kort tid etter voldsangrepet. Tatoveringen på skulderen avslører at det er Rihanna som ble angrepet. Foto: TMZ.COM/AP

Politiet etterforsker lekkasje av Rihanna-bilde

(VG Nett) Politiet i Los Angeles reagerer på at bildet av en forslått Rihanna har dukket opp i mediene.

  • Bjørnar Tommelstad

Artikkelen er over 11 år gammel

Bildet av superstjernen Rihanna med sår og blåmerker i ansiktet ble publisert på det amerikanske kjendisnettstedet TMZ.com i natt norsk tid.

Bildet skal være tatt kort tid etter voldsangrepet.

Politiet i Los Angeles (LAPD) reagerer på at bildet har dukket opp i mediene. I en pressemelding fra LAPD kommer det tydelig frem at offentliggjøringen av bildet ikke er godkjent av politiet.

Trolig er bildet lekket av en utro tjener i politiets rekker. Nå varsler politiet at de iverksetter en internett-etterforskning av lekkasjen.

STJERNEPAR: Rihanna og Chris Brown - her på scenen i Madison Square Garden i desember i fjor. Foto: AP

LES OGSÅ:Bestemor: - Rihanna har det bra

Rihanna er offeret

Samtidig ved å sende ut pressemeldingen, bekrefter politiet at det er Rihanna som ble angrepet av kjæresten, den kjente RnB-artisten Chris Brown, i forkant av Grammy-festen søndag 8. februar.

Dette er første gang det blir offisielt bekreftet at Rihanna er voldsofferet.

«Det kan virke som om bildet er det samme som ble tatt i forbindelse med en offisiell etterforskning av en voldsepisode. Politiet i Los Angeles ser alvorlig på oppgaven med å behandle ofre av voldshandlinger konfidensielt.»

I pressemeldingen heter det at det å lekke bilder til mediene er tjenesteforsømmelse av alvorlig grad, noe som kan straffes avskjedigelse.

Politiet ber samtidig om tips fra personer som kan ha informasjon om hvordan bildet av en forslått Rihanna har dukket opp i mediene.

LES OGSÅ:Rihannas platesalg øker etter mishandling

- Vil bli et bedre mennesker

Chris Brown (19) ble arrestert for mishandling 8. februar, bare timer før han og kjæresten Rihanna skulle delta på Grammy Awards.

En uke etter arrestasjonen sendt Brown ut en uttalelse der han skrev at han var trist og lei seg over hva som hadde skjedd. Nøyaktig hva som hadde foregått kunne han ikke informere om før den rettslige prosessen er over.

- Jeg søker råd og veiledning fra min pastor, min mor og andre jeg er glad i, og jeg skal med Guds hjelp bli et bedre menneske, sier Brown ifølge skrivet.

Les også

Flere artikler

  1. - Bilde av forslått Rihanna offentliggjort

  2. Chris Brown siktet for vold og trusler

  3. - Rihanna trekker anmeldelsen

  4. Rihanna om nakenbildene: - Det var ydmykende

  5. - Rihanna og Brown sammen igjen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder