Nytt vitne kan redde Jackson

(VG Nett) I et hemmelig møte lørdag skal aktor Tom Sneddon og Jacksons forsvarere ha intervjuet en tidligere lærer som hevder at den 15 år gamle gutten skal ha sagt at ingenting hendte mellom ham og Michael Jackson (46).

  • Randi Misfjord
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

Michael Jackson hadde sin første dag i retten siden torsdag da han ble støttet inn i rettsalen iført pyjamas og tøfler. Mandag var det en smilende Jackson iført knallrød jakke som ankom rettssalen.

"Jesus juice"

15 åringen sa i retten i forrige uke at Jackson hadde forgrepet seg på ham ved to forskjellige anledninger på soverommet i Neverland. Ifølge gutten skal Jackson ha gitt ham vin som han kalte "Jesus juice".

Rettseksperter har stilt spørsmålstegn ved at dette nye vitnet (læreren) dukker opp først nå. Tidligere anklager Kimberley Guilfoyle sier at det kan være mange grunner til at en tenåringsgutt lyver om hva som har skjedd til en autoritetsfigur som en lærer.

- Dette er ikke noe som en ung gutt lett deler med andre mennesker, om det så er en lærer eller venner. En jury vil forstå at dette var noe dette barnet ikke ville at noen skulle vite, sier Guilfoyle ifølge ABC News.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder