NORSK OG SVENSK: Tungevaag & Raaban, eller Martin Tungevaag og Robbin Söderlund som de egentlig heter, slo seg i år sammen som en DJ-duo, og er nå klare for Rådhusplassen. Foto:Dag Knudsen,Sony Music

Nye tilskudd til VG-lista

Tungevaag & Raaban og Innertier legger seg inn i rekken av årets artister på Rådhusplassen.

 • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

Nedtellingen til VG-lista Topp 20-showet pågår for fullt, og det er kun to uker igjen før Skandinavias største gratiskonsert går av stabelen på Rådhusplassen i Oslo. Hittil har The Main Level, Jaa9 & OnklP, The Fooo Conspiracy, Marcus & Martinus, Staysman & Lazz, Katastrofe, Marion Ravn, Silya Nymoen og Margaret Berger som stiller som en trio, Kwabs, Astrid S, Admiral P, Nico D og Eben Jr samt Freddy Kalas meldt at de kommer for å underholde de flere titusener som skal stå og hoppe foran scenen.

Nå bekrefter også Innertier og Tungevaag & Raaban at de også vil dukke opp på Rådhusplassen 20. juni.

På spørsmål om hva guttene bak «Langt igjen å gå» og «Du er ung» gleder seg mest til, svarer de at det rett og slett er en guttedrøm.

– Vi kunne sikkert hatt et Ringenes-Herre-langt svar på spørsmålet, men oppsummeringen er veldig enkel: En guttedrøm av usaklige proporsjoner går i oppfyllelse. Vi har vært blant publikum flere ganger, sett det på TV og hatt urovekkende mange VGTV klikk, men endelig skal vi stå på scenen selv og er det ett øyeblikk vi aldri kommer til å glemme så er det når vi går ut på Rådhusplassen 20. juni.

Guttene i Innertier, Adrian Emile og Karl Fredrik Dahl, lover at publikum skal få se et par glade gutter på scenen.

– Er det noe publikum kan forvente så er det glad musikk, glad gutter og hender i været. Vi har to mål for 20 juni: Det er ikke bare vi på scenen som skal sitte igjen med en minnerik opplevelse, og vi skal ikke tryne på vei ut til publikum.

Har du lest? De skal lede showet på Rådhusplassen

GLEDER SEG: Guttene i Innertier, Karl Fredrik Dahl og Adrian Emile, forteller at VG-lista på Rådhusplassen er en gammel guttedrøm. Foto:Ina Damli,Warner Music

– Ikke feil med publikumsrekord

Også Tungevaag & Raaban gleder seg.

– Å få spille på VG-lista kommer til å bli veldig moro. Det er den største konserten man finner i Norge og så godt som samtlige kjenner til den. Det blir også en fin start på sommeren og turnéen vår hvor vi skal spille på festivaler rundt om i Europa.

Tungevaag & Raaban består av norske Martin Tungevaag og svenske Robbin Söderlund, som står bak hiten «Samsara», som har figurert på VG-lista i fjor og i år. De håper som de fleste andre på fint vær, og god stemning.

– Vi håper jo selvsagt på godt vær for da er det definitivt flere som kommer, og en publikumsrekord hadde heller ikke vært feil.

Har du lest? Internasjonal hit til VG-lista

HER er en oversikt over alle som kommer!

VG-lista har de siste årene vært en stor suksess, og stjerner som Rita Ora, Austin Mahone, Cody Simpson, Jason Mraz og Kiesza har stått på scenen på Rådhusplassen. I tillegg har kjente nordmenn som Sivert Høyem, Gabrielle, Admiral P, Adelén og Donkeyboy tatt turen innom hovedstaden for å underholde folkemengden som dukker opp for sommerens store konsert. I fjor fulgte hele 75.000 fra Rådhusplassen, og flere satt hjemme i sofaen og fulgte showet på NRK og VGTV.

VG-lista er et samarbeid mellom VG og P3, og de neste ukene vil vi slippe flere artister på Facebook, Instagram, NRK.no og her på VG.no. Følg med, og se om din favorittartist tar turen innom Rådhusplassen!

Et godt tips vil være å følge VG-lista Topp 20 på Instagram og Facebook, samt å følge P3 på Instagram.

VG-lista er et gratis heldagsarrangement, og allerede klokken 10.00 åpner aktivitetsområdet i byen, hvor publikum kan delta i ulike aktiviteter og konkurranser.

Startskuddet går lørdag 20. juni på Rådhusplassen i Oslo, før turneen reiser videre til Stavanger (1. juli), Bergen (8. juli) og Trondheim (15. juli).

Mer om

 1. VG-Lista Topp 20
 2. VG-lista
 3. Norsk musikk

Flere artikler

 1. Disse kommer til VG-lista 2015

 2. Britene inntar Rådhusplassen!

 3. Idol-Jesper, Sandra Lyng og Kvammen til VG-lista

 4. The Fooo Conspiracy til Rådhusplassen!

 5. Dame-trio på VG-lista Topp 20

Fra andre aviser

 1. Kristiansand kan få VG-lista-konsert

  Fædrelandsvennen
 2. VG-lista lager fest på Festplassen

  Bergens Tidende
 3. Er klar til å erobre kysten

  Bergens Tidende
 4. 10 tips for helgen (22–25 juni)

  Aftenposten
 5. Se våre 10 tips for helgen

  Aftenposten
 6. 10 tips til helgen

  Aftenposten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder