Australias Guy Sebastian kommer også

VERDENSVANT: Etter en stor turné i USA, og jobbing sammen med blant annet Pharrell Williams vender NIco&Vinz snuta hjemover. Foto:Chris Pizzello,Ap

Nico & Vinz til VG-lista!

Nico & Vinz vender tilbake over Atlanterhavet, og sammen med australske Guy Sebastian skal de lage liv 20. juni.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

Det er kun åtte dager igjen før VG-lista Topp 20-showet på Rådhusplassen, og line-upen til Skandinavias største gratiskonsert begynner å bli lang.

Hittil har The Main Level, Jaa9 & OnklP, The Fooo Conspiracy, Marcus & Martinus, Staysman & Lazz, Katastrofe, Marion Ravn, Silya Nymoen og Margaret Berger som stiller som en trio, Kwabs, Astrid S, Admiral P, Nico D og Eben Jr, Freddy Kalas, Tungevaag& Raaban, Innertier, Sondre Justad, Gabrielle, Måns Zelmerlöw, John Newman og Jess Glynne meldt at de kommer for å underholde de flere titusener som skal stå og hoppe foran scenen.

– Vi er i toppform

Nå vender også Nico & Vinz tilbake til Oslo etter en eventyrlig periode i USA med opptredener hos Jimmy Kimmel, Ellen og David Letterman - og den amerikanske presidenten fikk også ta del av Oslo-guttenes musikkatalog i desember.

– Etter flere måneder på veien i USA er vi i topp spilleform, og vi tar med alt til Rådhusplassen 20. juni. Sees der, sier de.

Nico & Vinz, eller Nicolay Sereba og Vincent Dery, som de egentlig heter, har den siste tiden ikke ligget på latsiden. De har vært ute på en stor USA-turné, og de har også vært i studio for å jobbe med Pharrell Williams. Nå tar de imidlertid med seg hitene sine til Oslo og Rådhusplassen - og det ser de frem til.

– Vi gleder oss kjempemasse til å spille på VG-lista!

Har du lest? Nico&Vinz - årets beste nykommere i USA

Australias MGP-bidrag

I tillegg til duoen som står bak låtene «Am i Wrong» og «In Your Arms» kommer også mannen som for første gang fikk representere Australia i Eurovision Song Contest, Guy Sebastian. Han hadde ifølge VGs anmelder årets beste MGP-låt med bidraget «Tonight Again», og endte til slutt på en femteplass. Han har tidligere gjort stor suksess med låter som «Like a Drum» og «Battle Scars» - sistnevnte fant også veien til VG-lista, og lå der i 21 uker med andreplass som beste notering. Han var også med i World Idol samme år som Kurt Nilsen vant.

I en videohilsen forteller han at han gleder seg til å få stå på scenen på Rådhusplassen.

«Hei Norge! Det er meg, Guy Sebastian. Jeg spiller på VG-lista på Rådhusplassen 20. juni, og jeg gleder meg. Det er første gangen jeg får spille i Norge, så kom! Jeg håper jeg ser dere der.»

FØRSTEMANN UT: Guy Sebastian ble den første fra Australia som fikk delta i Eurovision Song Contest. Her under finalen i Wien i mai. Foto:Dieter Nagl,Afp

HER er en oversikt over alle som kommer!

VG-lista har de siste årene vært en stor suksess, og stjerner som Rita Ora, Austin Mahone, Cody Simpson, Jason Mraz og Kiesza har stått på scenen på Rådhusplassen. I tillegg har kjente nordmenn som Sivert Høyem, Gabrielle, Admiral P, Adelén og Donkeyboy tatt turen innom hovedstaden for å underholde folkemengden som dukker opp for sommerens store konsert. I fjor fulgte hele 75.000 fra Rådhusplassen, og flere satt hjemme i sofaen og fulgte showet på NRK og VGTV.

VG-lista er et samarbeid mellom VG og P3, og de neste ukene vil vi slippe flere artister på Facebook, Instagram, NRK.no og her på VG.no. Følg med, og se om din favorittartist tar turen innom Rådhusplassen!

Et godt tips vil være å følge VG-lista Topp 20 på Instagram og Facebook, samt å følge P3 på Instagram. Følg også VGlistatopp20 på Snapchat - der kan du få ekslusive bilder fra behind-the-scenes, og morsomme bilder og snutter fra hele turneen!

VG-lista er et gratis heldagsarrangement, og allerede klokken 10.00 åpner aktivitetsområdet i byen, hvor publikum kan delta i ulike aktiviteter og konkurranser.

Startskuddet går lørdag 20. juni på Rådhusplassen i Oslo, før turneen reiser videre til Stavanger (1. juli), Bergen (8. juli) og Trondheim (15. juli).

Mer om

  1. VG-lista

Flere artikler

  1. Disse kommer til VG-lista 2015

  2. Eurovision-vinner til VG-lista

  3. Astrid S til VG-lista

  4. Britene inntar Rådhusplassen!

  5. Eurovision-vinneren om VG-lista: – Det skal bli så sinnsykt kult

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder