LETTKLEDD: Både under og etter konserten satset Miley Cyrus på minimal bekledning. Også denne gangen twerket hun på scenen. Foto: Afp

Miley vekker oppsikt på festival

Popstjernen Cyrus (20) fortsetter i samme lettkledde spor tross bruddet med forloveden.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over seks år gammel

Ifølge People Magazine skal blant annet Miley Cyrus eks-forlovede Liam Hemsworth (23) ha vært lite fornøyd med eks-forlovedens mye omtalte opptredenMTV Video Music Awards. Den britiske musikkredaktøren og forfatteren Michael Hann (44) ga også artisten krass kritikk for sitt sex-image etter showet.

«Cyrus sender ut en beskjed om at den beste måten unge jenter kan få oppmerksomhet på, er å gjøre seg selv til seksuelle objekter. I dette tilfelle ser det dessverre ut til å virke», skrev han på bloggen sin på The Guardian.

Dette hindret ikke Cyrus da hun sto på scenen under iHeartRadio festival i Las Vegas i helgen. For anledningen var hun iført en todelt liten hvit drakt, som viste mye hud.

SLO SEG LØS: Miley Cyrus slo seg løs på scenen med en ivrig danser. Foto: Afp

Frekk dans

Stjernen dro i tillegg frem de samme danseknepene hun sjokkerte en hel verden med for bare noen uker siden. Men denne gangen danset ikke Cyrus frekt med en artistkollega, men en av sine dansere på scenen.

Under festivalen var det dermed lite som tilsa at frøken Cyrus har tatt Hemsworth misnøye og den negative omtalen i mediene til etterretning.

Lettkledd

GOD KLEM: Da Cyrus møtte Britney Spears backstage i Las Vegas, ga hun henne en klem. Foto: Afp

Etter konserten dukket Cyrus opp på etterfest og rød løper i nok et avslørende antrekk.

Iført en fiskenettingkjole, tape over puppene, en lite truse og en hvit pels poserte hun for oppmøtt presse. Den mye omtalte tungen hadde hengende ut av munnen.

Daily Mail skriver at Miley hadde med seg moren sin, Tich Cyrus, på festivalen. Likevel tok hun seg tid til feste med store stjerner som Britney Spears og reality-stjernene Kourtney og Khloe Kardashian og Kendall og Kylie Jenner, søstrene til Kim Kardashian.

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Miley Cyrus på gråten på prisgalla

  2. Miley Cyrus holder liv i bruddryktene

  3. Miley Cyrus: Vil «smekke til» uoppdragne barn

  4. Miley Cyrus og Liam Hemsworth har giftet seg

  5. Halvnaken Miley Cyrus viste sårbar side

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder