NÅ SOM RÅDGIVER: – Jeg har selv vært i din situasjon, sier Chris Brown til MTV på spørsmål om hva han har å si om episoden der fotballstjernen Ray Rice slår sin forlovede bevisstløs. Brown selv går fremdeles i terapi to ganger i uka for å mestre sine egne følelser, fem år etter at han banket opp sin daværende kjæreste Rihanna. Foto:Slaven Vlasic,Afp

Chris Brown med råd mot partnervold

Chris Brown vil aldri bli glemt for sin mishandling av Rihanna. Nå gir han råd til NFL-stjernen Ray Rice som sist uke ble avslørt etter å ha banket sin forlovede bevisstløs i en hotellheis.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I 2009 fikk Chris Brown en dom på fire års prøvetid og 1400 timer samfunnstjeneste for å ha slått sin daværende pop-stjernekjæreste Rihanna gul og blå, forsøkt å kvele henne, samt truet med å ta livet av henne.

I et ferskt intervju med MTV blir han spurt om han har noen råd til en av de største profilene i amerikansk fotball, Ray Rice, som sist uke ble suspendert fra sin klubb Baltimore Ravens etter at overvåkingsbilder viser hvordan han regelrett slår ned sin forlovede - nå kone - Janay Palmer i en hotellheis slik at hun mister bevisstheten.

Har terapeut

Til MTV News sier Chris Brown at det handler om «hvordan man kontrollerer sitt eget sinne».

– Det er flott å få hjelp. Jeg snakker fremdeles med terapeuten min to ganger i uka, og det hjelper meg å... hvis jeg er frustrert og har et problem, noe jeg trenger å få ut, så hjelper det med en person som forteller hvordan jeg bør handle, eller at det er godt å ha disse følelesene. Følelser, tanker og energi er ment å komme og gå, de skal ikke bli værende igjen på innsiden. Da vil det bare bygge seg opp til alt sprekker og du blir et monster, sier Brown åpenhjertig.

Chris Brown, som i ettertid har hatt nær kontakt med eks-kjæresten Rihanna, fremstår i intervjuet som en svært ydmyk og angrende mann.

GIFT I DAG: Ray Rice mistet jobben i NFL-klubben Baltimore Ravens da videobilder avslørte hvordan han slo sin daværende forlovede bevisstløs i en hotellheis. Paret er i dag gift. Foto:Patrick Semansky,Ap

– Til Ray, eller hvemsomhelst - for jeg er ikke bedre enn min neste - kan jeg bare si at jeg har vært der. Jeg forsøker å takle situasjoner og gjør mine feil, jeg også, men alt handler om hvordan du selv går frem og hvordan du kontrollerer deg selv, sier Chris Brown i intervjuet.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Les også

 1. Mann skutt og drept etter Wiz Khalifa-konsert

  En 38 år gammel mann døde etter han ble skutt flere ganger backstage under en konsert i California.
 2. Chris Brown millionsaksøkt for homofobisk vold

  Mannen som allerede har gitt popstjernen Chris Brown (24) trøbbel med loven, vil nå ha penger i retur for sin brukne…
 3. Chris Brown løslatt fra fengsel

  R'nB-stjernen Chris Brown (25) er løslatt fra fengsel i Los Angeles.
 4. Drama på MTV-festen - før showet har startet

  Slangebitt og fall fra scenen – Det har allerede vært mye drama rundt MTV Video Music Awards som går av stabelen i natt.
 5. Chris Brown sjekker inn på avrusningsklinikk

  Artisten Chris Brown (24) dro fra retten i Washington i går etter å ha tilbrakt en drøy dag i varetekt.
 6. Fansen delt i Rihannas og Browns gjenforening

  Nyheten om at Rihanna (24) og Chris Brown (23) er kjærester igjen splitter popartistens tilhengere.
 7. Rihannas pappa: - Jeg tilgir Chris Brown

  Mens Rihanna-fans verden over sliter med å skjønne at hun igjen er sammen med mannen som mishandlet henne, får han…
 8. Mindre strengt regime for Chris Brown

  RnB-artisten Chris Brown har vært inn og ut av fengsel siden 2009, men nå får han gode tilbakemeldinger fra retten i Los…
 9. Rihanna og Chris omslynget på Grammy

  For fire år siden banket Chris Brown opp Rihanna og overskygget hele Grammy-festen.
 10. Vitner: Chris Brown forsøkt skutt på utested

  Artisten Chris Brown ble ifølge flere vitner forsøkt skutt på et utested i Los Angeles natt til søndag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder