K-Fed fortsatt på offensiven

(VG Nett)Britneys tidligere manager, Larry Rudolph er neste på listen over vitner som skal møte i den pågående foreldrerett-saken.

Marthe Ivarson
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

LENGE SIDEN: Det er lenge siden Kevin Federline(29) og Britney Spears(25) strålte som her. Nå kjemper det på hver sin siden om foreldreretten til sønnene, Sean Preston (2) og Jayden James (1). Foto: TV3

Etter å ha «vært på rømmen» fra Federlines juridiske tropp, ble Larry Rudolph besøkt med vitneinnkallelse i en solsalolng i Los Angeles torsdag morgen, ifølge E! Online

Lojal mot Britney
Rudolph har uttalt at dersom han må vitne vil det ikke komme Britney til gode.

Han skal også ha uttalt at han ikke tar Britneys kommentarer rettet mot ham personlig, og at hans lojalitet alltid vil ligge hos Britney.

Rudolph er foreløpig den siste i rekken av vinter som er blitt innkalt av eks-mannen Kevin Federlines advokat, Mark Vincent Kaplan forberedelser til høringen 17. september.

Bekymret
Etter skilsmissen ble de enige om å dele omsorgen, men etter Britneys utallige kromspring ble det for mye for Federline. Federline er bekymret for at Britney utsetter barna for unødvendig risiko gjennom hennes uberegnelige oppførsel.

Foreløping er Brinteys nye personlige assistent, Shannon Funk, kusinen og tidligere assistent Alli Sims, den tidligere livvakten Daimon Shippen, i tillegg til Larry Rudolph på vitnelisten til den store dagen 17. september.

I tillegg skal også Promises Treatment Center i Los Angeles, hvor Britney var innlagt i vår, ha blitt kalt inn som vitner, ifølge PEOPLE.

Vurderer å innkalle moren
Den mye omtalte moren til Britney er ennå ikke på listen. En kilde nær Federline forteller til E! Online at K-Fed overveier om han skal sende en vitneinnkallelses også til sin eks-svigermor.

Advokatenen både til Spears og Federline skal møtes i retten 14. september for å avgjøre om noen av de hemmeligestemplede dokumentene skal bli offentliggjort.

HJELPER BRITNEY: Rapperen NE-YO hjelper britney med flere låter på hennes nye album. Foto:AP

Aktuell med nytt album
Britney er fortiden aktuell med sitt femte studioalbum, og albumet kan ifølge Entertainment Weekly havne i butikkene allerede neste uke.

Tittelen på albumet er foreløpig usikkert, men singelen skal hete «Gimme More».

Rapperen NE-YO som samarbeider med norske Stragate, fortalte i et intervju med radiostasjonen KISS-FM at han har skrevet flere av låtene på albumet, men at han ikke har hatt noe kontakt med apparatet rundt Britney etter hun barberte hodet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder