Amys Winehouses mann fengslet i to nye uker

(VG Nett) - Jeg elsker deg! skal Amy Winehouse ha ropt til sin siktrede ektemann under gårsdagens høring. I salen satt også skandalerocker Pete Doherty.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Amy Winehouse - hjemmeside

VARETEKTSFENGSLET: Ektemannen Blake Fielder-Civil (25) er fengslet i påvente av rettssak. Foto: Reuters

Retten bestemte i går å varetektsfengsle siktede Blake Fielder-Civil (25) for to nye uker - fram til neste høring i London 23. november.

Popstjernen Amy Winehouse (23) satt på tilskuerbenken da ektemannen og en medsiktet møtte til høringen - to dager etter at politiet hadde ransaket ekteparets bolig og deretter arrestert Fielder-Civil.

Sendte slengkyss

Da Amy gråtkvalt ropte "Jeg elsker deg!" til ektemannen i rettssalen, skal han ha snudd seg å blåst slengkyss til henne, skriver nettstedet Dotmusic.

Amy, som gjentatte ganger skal ha ropt kjærlighetserklæringer under høringen, kom til London Magistrates Court i følge med sin far, Mitch Winehouse. Hun var iført tekkelig, grått skjørt og en sort topp.

Den skandaleombruste rockeren Pete Doherty (28), som selv har vært i retten utallige ganger de siste to-tre årene, var også blant tilskuerne. Han er en nær venn av Amy og ektemannen.

Siktet for komplott

Fielder-Cicil er én av fem menn som torsdag ble arrestert mistenkt for å ha forsøkt å hindre rettsvesenet ved angivelig å ha prøvd å bestikke seg ut av en rettssak.

Rettssaken, hvor Fielder-Civil sammen med den andre siktede, er tiltalt for fysisk mishandling av en annen mann, skulle starte i morgen, mandag.

Blake og medsiktede skal angivelig ha forsøkt å inngå en avtale med fornærmede, som gikk ut på at mannen skulle ta imot 2,4 millioner kroner i bytte mot at han trekker anmeldelsen. Blake skal ha lovet å fly mannen ut av landet før rettssaken, som skulle starte neste uke.

To av de andre siktede er løslatt mot kausjon, mens en tredje sitter i varetekt.

Daily Mail skriver at strafferammen på å forsøke å bestikke seg ut av en rettssak og å hindre rettsvesenet, er på livsvarig fengsel.

Arrestert i Bergen

Amy, som giftet seg med Blake i fjor, er selv på kant med loven etter at hun i forrige måned ble arrestert på et hotellrom i Bergen for besittelse av narkotika. Amy vedtok boten på stedet, men har siden anket saken fordi hun mener at det norske politiet lurte henne til å signere på noe hun ikke visste hva var.

Da mediene rapporterte torsdag om at politiet utstyrt med brekkjern hadde tatt seg inn i parets hjem, trakk alle den konklusjonen at det var Amys omgang med narkotika som var årsaken til razziaen, men det viste seg nå at det er ektemannen som er i hardt vær denne gangen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder