SLO TILBAKE: Ca. ett år etter at de norske glamourmodellene Lene Alexandra Øien og Aylar Lie hevdet i Se og Hør at de hadde hatt sex med Robbie Williams, slo popstjernen tilbake og refset jentene for løgn. Foto: REUTERS

Robbie Williams refset Aylar og Lene Alexandra på TV: Aylar: - Beklager sex-løgnene

GARDERMOEN/OSLO (VG) Robbie Williams (31) refset glamourmodellene Aylar Lie (21) og Lene Alexandra Øien (23) hos Fredrik Skavlan i går.

Artikkelen er over 14 år gammel

- Jeg har aldri hatt sex med dem, sa Robbie.

Nå legger Aylar Lie seg helt flat:

- Jeg beklager overfor Robbie og alle de andre jeg løy for, sier Aylar til VG.

- Det er ikke sant

Si din mening:Dette menerVG Netts lesere om programmet

SEX-BLØFF: Glamourmodell Aylar Lie beklager at hun og Lene Alexandra Øien skrøt på seg å ha ligget med Robbie Williams. Foto: ESPEN BRAATA

Robbie Williams var i går gjest hos Fredrik Skavlans «Først & sist» på NRK1, og midt under sendingen fyrte superstjernen av mot de norske nakenmodellene Lene Alexandra Øien og Aylar Lie.

- Det er én ting jeg vil oppklare, faktisk. Jeg er egentlig helt positiv til jenter som selger historier til pressen. Jeg er vel ikke bare positiv til det, men hvis du har ligget med meg og selger en historie, så greit nok! Det er imidlertid to jenter her i Norge som later som de hadde ligget med meg og solgt historien videre. Men det er ikke sant.

Jenter, dere solgte historien og lot som vi hadde sex. Og ikke misforstå meg, dere er vakre jenter, jeg hadde sikkert ligget med dere. Men det ikke sant. Så dere to er store løgnere, og har en fin fremtid. Nå vet hele landet deres det, fortalte Robbie og ristet oppgitt på hodet.

Bakgrunnen for Robbies oppsiktsvekkende uttalelse er Aylars og Lene Alexandras påståtte romanse med superstjernen. Etter Robbies Oslo-besøk i desember i fjor hevdet modellene at de hadde hatt et heftig møte med Robbie på hans hotellrom.

Suns førsteside

Aylar sto frem i Se og Hør og fortalte at hun hadde hatt sex med Robbie mens Lene Alexandra sto og så på.

Historien ble referert i utenlandske medier og nådde til og med førstesiden på britiske The Sun, med to sider inne i avisen.

Da VG i går kveld konfronterte glamourmodellen med Robbies uttalelser på «Først & sist», la hun ikke skjul på at Robbies uttalelser var korrekte.

- Det var en veldig egoistisk og umoden handling fra vår side, vi forsto nok ikke konsekvensene av hva vi gjorde.

Robbie Williams var i går i Norge for tredje gang på tre år, denne gangen for å promotere albumet «Intensive Care».

Kom med privatfly

Superstjernen hadde et stramt program under sitt norgesbesøk denne gangen, og klokken 15.20 i går ettermiddag landet han på Gardermoen i sitt privatfly.

Robbie og crewet ble møtt av representanter fra hans norske plateselskap EMI utenfor Gardermoens GA-terminal, som fortrinnsvis brukes av kongelige og folk med privatfly.

Da artisten endelig skulle stige ut av jeten, sørget følget for å sperre utsikten frem til Robbie ved å kjøre opp en stor Rosenbauer-brannbil opp til flyet. Dermed fikk ikke pressekorpset bildet de hadde ventet på i flere timer.

Klokken 20.30 forlot Robbie Williams igjen Norge, etter bare fem timer i landet. Hos Skavland overtok Robbie Williams nærmest hele showet og fikk både Gro Hammerseng (25) , Sandra Lyng Haugen, Fredrik Skavlan og den svenske forfatteren Fredrik Strage til å avsløre detaljer om sitt kjærlighetsliv. Skage fridde sågar foran seerne.

Lene Alexandra Øien svarte i går ikke på VGs henvendelser.

Lesernes VG:Les bloggene om Robbie

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder