PÅ CATWALKEN: Bar Refaeli er kjent som supermodell utover på 2000-tallet. Her er hun på visning i Mexico City i 2010. Foto: Miguel Tovar / AP

Supermodell Bar Refaeli skal lede Eurovision

Bar Refaeli (33) er blant programlederne i den internasjonale finalen i Eurovision.

Samtidig som de norske artistene til Melodi Grand Prix ble presentert i Oslo, kom nyheten om hvem som skal lede den internasjonale finalen i Eurovision i Tel Aviv i mai.

Blant de fire programlederne er supermodellen Bar Refaeli.

«En internasjonal supermodell og en av de første israelske modellene som har vært på forsiden av Sports Illustrated badedrakt-utgave», heter det i presentasjonen av henne fra Eurovision.

Her er videoen fra fotoshooten den gang:

Refaeli har også skapt sitt eget modellprogram på TV, «Million Dollar Shooting Star», i tillegg til å lede «X Factor» i hjemlandet Israel.

Ikke minst fikk Refaeli mye oppmerksomhet for forholdet til filmstjernen Leonardo DiCaprio gjennom fem år frem til 2011.

Nå er hun imidlertid gift på nytt, med den ti år eldre forretningsmannen Adi Eztra. Paret feiret med en ellevill bryllupshelg, ifølge minMote.

Med seg på scenen i Tel Aviv får Refaeli Erez Tal, en kjent programleder i hjemlandet som blant annet har ledet ti sesonger av «Big Brother».

Assi Azar og Lucy Ayoub er de to siste programlederne. Asar blir omtalt som en av Israels største TV-programledere, mens Ayoub får merkelappen Israels mest lovende stjerneskudd.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder