FINDINGS: Kyrre Gørvell-Dahl (27) på Findings i 2016. Foto: Fredrik Solstad / VG

Kygo klar for Findings: - Eneste konserten han gjør i Norge neste år

Fanagutten vender tilbake til Bislett Stadion neste år for å spille sin eneste konsert i Norge.

Kyrre Gørvell-Dahl (27) er klar for å stå på scenen på Findings-festivalen på Bislett Stadion i Oslo neste august. Konserten blir hans eneste konsert på hjemmebane.

– Vi er strålende fornøyd med å sikre oss Kygo eksklusivt for 2019. Dette blir nemlig den eneste konserten han gjør i Norge neste år, sier Trond Opsahl i Sky Agency, som sitter i festivalledelsen.

les også

Flere Grammy-nominasjoner til Norge

Det har ikke lyktes VG å få en kommentar fra Kygos norske manager Jan M. Bjordal i sakens anledning, men Opsahl bekrefter at opplysningene han kommer med er klarert med artistens management.

Kygo, som nylig ble Grammy-nominert, spilte også på Findings-festivalen i 2016.

– Det er alltid gøy å vende tilbake til Findings hvor jeg gjorde mitt første store show, sier Kygo selv i en pressemelding.

Musikkvideo på hjemmebane

Tidligere denne måneden kom popstjernen ut med en musikkvideo til sin siste slager, «Happy Now», som viser sødmefylte øyeblikk fra 27-åringens private sfære. Musikkvideoen er regissert av Colin Tilley og sunnmøringen Johannes Lovlund.

Har du sett musikkvideoen? Få den med deg her:

les også

Kygo kliner til med samboer Maren Platou i ny video

– Venner og familie er det som inspirerer meg. Jeg hadde veldig lyst til å lage en video filmet i hjembyen min og rundt om i Norge, for å vise hvor jeg finner inspirasjon, skrev Kygo på Instagram.

I musikkvideoen har han tatt med seg kjæresten Maren Platou (25). Samtidig viser popstjernen det fine Norge har å tilby - blant annet på Fløyen i Bergen, som reiselivsdirektøren i Bergen mente var god reklame for byen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder