Boyzone følger Gately til graven

(VG Nett) Stephen Gatelys tidligere bandkolleger i Boyzone gjør seg klare til å ta farvel med kameraten, og skal ha skaffet seg like minnetatoveringer.

  • Ida Anna Haugen

- Forrige lørdag forandret livet seg for alltid, da vi mistet vår venn og bror Stephen, leste Ronan Keating opp da de gjenlevende Boyzone-medlemmene uttalte seg til pressen.

- Minnetatovering

Bandmedlemmene er samlet på Mallorca for å være med når kisten til avdøde Stephen Gately blir fraktet fra Spania til Irland og Dublin, hvor begravelsen skal finne sted lørdag. Boyzone-medlemmene skal bære kisten i seremonien, og har også sagt seg villige til å være med Gatelys kiste om natten, etter ønske fra Gatelys mor.

VGTV:Ronan Keating: - Livet blir aldri det samme

Under møtet med pressen kom en ny tatovering på Keatings arm til syne. Tallene 76 og 09 er tatovert på armen, og ifølge Sky News skal alle bandmedlemmene ha skaffet seg slike for å minnes Gately. Tallene representerer Gatelys fødsels- og dødsår.

- Verdig

- Vi vet Stephen vil få en verdig begravelsesseremoni, og vi vil takke for de mange kondolansene og gode ordene vi har fått i løpet av denne uken, sa Keating.

Han la også til at fremtiden til bandet var uviss, fordi det var for vondt å tenke på nå.

- Livet vårt blir aldri det samme igjen, sa frontfiguren i boybandet som gjorde det stort på 90-tallet.

Les også:Boyzone-stjerne (33) døde brått

33 år gamle Stephen Gately døde brått etter en bytur på Mallorca forrige uke. Obduksjonsrapporten konkluderer med at sangeren døde av naturlige årsaker. Obduksjonen viste at Gately døde av lungeødem, altså veske i lungene. Spekulasjonene om at sangeren skal ha blitt kvalt av sitt eget oppkast, blir ifølge Sky News avvist av myndighetene. Gately skal heller ikke ha vært narkotikapåvirket

Les også:Gately døde av «naturlige årsaker»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder