STJERNEPAR: Rihanna (20) og Chris Brown (19). Rihanna forteller hun var så forelsket at hun valgte å gå tilbake etter at Brown mishandlet henne Foto: AP

- Rihanna ute av sykehuset

(VG Nett) Rihanna avlyser fredagens konsert i Malaysia i kjølvannet av dramaet rundt voldspågripelsen av kjæresten Chris Brown.

Artikkelen er over 11 år gammel

RihannaChris Brown

Det er ennå ikke bekreftet at det var kjæresten Rihanna som Chris Brown skal ha gått løs på før Grammy-festen i Los Angeles natt til mandag. En rekke medier, deriblant TMZ, siterer likevel ikke navngitte kilder som hevder at Rihanna skal ha ankommet Cedars-Sinai Medical Center med synlige skader i ansiktet, deriblant en sprukken leppe. Hun skal også ha hatt bitemerker på armene og hendene.

Les også:- Rihanna var offeret

Drama i bil

Det var like før Grammy Awards skulle åpne dørene at Chris Brown ble politianmeldt av en kvinne etter angivelig å ha brukt vold mot henne mens de to befant seg i en bil.

Les også:Meldte seg hos politiet

Kjæresten Rihanna avlyste sin planlagte opptreden på Grammy, og ikke lenge etter skjøt spekulasjonene fart om at det var nettopp Rihanna som Chris Brown skal ha gått løs på. De to skal ha vært på et Grammy-vorspiel sammen.

Bistår i etterforskningen

Politiet har ikke bekreftet at det er tilfelle, men de har opplyst at den verdensberømte sangstjernen bistår dem i etterforskningen av Brown. Rihanna skal ifølge kilder ha vært nølende overfor politiet med å utdype bakgrunnen for den påståtte krangelen.

Skrevet ut

skriver nettstedet E! at Rihanna er skrevet ut av sykehuset. Hun skal ha blitt ført ut via en bakdør for å unngå pressen som har samlet seg utenfor sykehuset siden det først ble meldt at hun befant seg der.

TMZ skriver at det ikke var Rihanna selv som ringte nødnummeret, men at forbipasserende skal ha slått alarm etter å ha hørt kvinnen skrike.

Utsetter Malaysia

Opprinnelig skulle Rihanna stå på scenen i Malaysia førstkommende fredag. Det blir nå ikke noe av. Konsertarrangøren Pineapple Concerts bekrefter overfor nettstedet at konserten er utsatt som følge av «de nylige hendelsene som inkluderer Rihanna».

- Vi vil i løpet av de neste to ukene komme opp med en ny konsertdato som passer for begge parter. Vi beklager dypt forandringen i planene og de ulemper det medfører for fansen, sier Razman Razaeli på vegne av konsertarrangøren.

Løslatt mot kausjon

R&B-stjernen Chris Brown, som har turnert med Rihanna og vært kjæreste med henne de siste månedene, er løslatt mot kausjon. Han må svare for seg i retten i begynnelsen av mars. Han har ikke uttalt seg etter pågripelsen, men skal ha blitt observert på et hotell i Los Angeles.

Les også:Chris Brown snakket om vold i barndommen

Feiring avlyst

MTV skriver at plateselskapets planlagte storslåtte bursdagsfering for Rihanna i New York 20. februar - når hun fyller 21 år - er avlyst.

VG Nett er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder