SMILER TIL LIVET: - Jeg har hatt englevakt. Leilighet i et hyggelig strøk, skole for barna og telefonen som ringer, fra musikkbransje til næringsliv. Jeg har fåttt en ny sjanse, sier Benedicte Adrian. Her på Frogner hvor hun bor nå. Foto: Jørgen Braastad

Nyseparert Benedicte Adrian starter artistkarrieren på nytt

(VG) Benedicte Adrian satset (48) mye på kjærligheten. Så mye at det gikk utover karrieren. Nå er hun nyseparert, har flyttet tilbake til Norge og starter artistkarrieren på nytt.

  • Kirsti Hovland

Artikkelen er over åtte år gammel

Fredag er hun med i «Beat for Beat».

- Jeg har havnet på den gærne siden av statistikken. 50 prosent skiller seg jo. Jeg visste det jo, men tenkte at det kom ikke vi til å gjøre. Til å begynne med var det sjokkartet. Vi hadde aldri kranglet, og gjør det ikke nå heller. Men det gjør vondt fremdeles. Det som redder meg er musikken. Da er jeg 17 år og synes verden er god igjen, sier Adrian til VG, i det første intervjuet etter separasjonen.

Bli tilhenger av Rampelys på Facebook!

Skal skilles

For fire måneder siden flyttet hun til Oslo med de to barna Viktor (11) og Alexia (9).

Les hele intervjuet med Benedicte Adrian i dagens VG!

VENNER: - Vi er venner og kan snakke sammen uten å krangle. Det har vi heller aldri gjort, sier Benedicte Adrian om ektefellen hun nå er separert fra, Gauthier Mouton. Foto: Thomas Andreassen

Hun og ektefellen, Air France-piloten Gauthier Mouton, skal skilles etter 13 års ekteskap. Foreløpig har de tatt ut separasjon. Benedicte Adrian har flyttet fra Sør-Frankrike til Frogner, der hun leier en tre-roms leilighet og barna går på skole i nabolaget.

- Jeg bestemte meg ikke for å flytte tilbake før jeg hadde nok magefølelse på at dette burde gå. Det hadde vært kamikaze ellers. Nå har vi det romslig nok til at verden ikke går i grus. Det hadde vært vanskeligere uten inntekt og karriere i en trang leilighet i en sliten drabantby og skulle overbevise barna om «at vi har det bedre nå»..., sier Adrian sarkastisk.

Les også: Benedicte Adrian skilles fra mannen

Benedicte Adrian giftet seg og ble Benedicte Adrian Mouton i 1998. I0. april 2000 kom Viktor. Og to år senere kom Alexia.

- Jeg sto på scenen og sang Abba-låter i pinetrange hvite bukser da Viktor var seks uker. Jeg dro på juleturne i Norge da Alexia var åtte måneder, pumpet melk og dro ut igjen, sier Benedicte Adrian om det å dra på turne med to bleieunger i Norge julen 2002 med au-pair som avlaster.

- Det endte med at au-pairen måtte sove ut da vi kom tilbake til Frankrike. Det måtte jo også mannen min som på den tiden fløy langdistanse for Air France og hadde jet-lag og underskudd på søvn, forteller Adrian.

Flere artikler

  1. Benedicte Adrian: - Redd jeg skal bli for mye kompis med ungene mine

  2. Benedicte Adrian er singel igjen

  3. Mange av Benedicte Adrians skolevenner døde tidlig

  4. Benedicte Adrian om «Stjernekamp»-nedtur: – Gikk på selvtilliten løs

  5. Benedicte Adrian fikk slakt i «Stjernekamp»: – Gjør det for å yppe

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder