SLITER: Adele (23) har tatt verden med storm, men stjernen sliter med helsa. Foto: Reuters

Adele må operere gullstrupen

(VG Nett) Superstjernen Adele (23) har gått på en skikkelig smell og må operere de berømte stemmebåndene.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL
Adele - 25Om Adele på Wikipedia

Den britiske popkometen har i lang tid slitt med stemmen. I høst ble det så ille at hun måtte avlyse alle opptredener ut året. Det var en «hjerteknust» Adele som skrev til fansen på bloggen sin tidligere denne måneden og rapporterte om sykmeldingen.

«Jeg følger alle råd og gjør som jeg blir bedt om, men det ser ikke ut til å hjelpe», skrev sangeren, som har toppet salgslistene verden over det siste året.

Blør på stemmebåndene

Nå er det klart at det ikke holder med hvile. 23-åringen må operere for å få bukt med blødninger på stemmebåndene, skriver Daily Telegraph .

Adele skal ha fått klar beskjed fra legene for få uker siden at hun måtte skrinlegge resten av turneen for ikke å forårsake varig skade på stemmen og kanskje ødelegge karrieren.

- Hun må opereres for å ordne opp i halsproblemene, men hun er forventet å bli helt fin igjen, lyder det fra managementet.

- Adele må hvile og bli fullstendig frisk før hun kan ta opp igjen arbeidet.

SJEKK ADELES HISTORIKK PÅ VG-LISTA

Røykfri

23-åringen, som har gjort suksess med debutalbumet «21» og låter som «Someone Like You» og «Rolling In The Deep», kunngjorde nylig at hun har kuttet ut både alkohol og røyk for å hindre ytterligere belastning på stemmen.

- Sangen er bokstavelig talt livet mitt, uttalte den prisbelønte stjernen nylig.

Balladedronningen med den litt hese stemmen sto på gjestelisten til prestisjetunge Q Awards i London forrige uke, men hun var for syk til å stille.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder