Er det her Justin Bieber bor?

MUSIKK

Superstjernen (22) skal ha valgt en gigantvilla på Nesøya som sitt bosted mens han er i Norge, etter det VG får opplyst. Men foreløpig har han ikke vist seg i dag.

Publisert: Oppdatert: 24.09.16 19:22

Etter det VG får opplyst, har Bieber valgt å oppholde seg i gigantvillaen i Sundveien 11A på Nesøya i Asker kommune. Ifølge Dagbladet fikk de et glimt av superstjernen da han ble fraktet til villaen etter konserten i Telenor Arena i går kveld. Ifølge avisen prøvde Bieber å skjule seg bak en genser da hans kortesje kjørte forbi dem.

Da VGTV var på stedet tidligere lørdag, ble reporterne stoppet av vakter. Vaktene ønsket ikke å svare på spørsmål om Bieber bor i huset.

– Du må dra, sa en av vaktene på engelsk.

Få med deg alt om Biebers Norges-besøk her: VGs Bieber-spesial

1 av 11TILBAKE I NORGE: Justin Bieber kom inn på scenen på Telenor Arena cirka halv ni fredag kveld. Se flere bilder fra konserten i dette bildegalleriet. Foto MATTIS SANDBLAD, VG

Bieber landet med privatfly på Gardermoen natt til fredag. Det er 22-åringens fjerde norgesbesøk så langt, og hver gang har han bodd på forskjellige hoteller.

E24 skrev om eiendommen i september 2012, da den var lagt ut for salg. Eieren, som var Europris-arving Maria Høili, ville ha 55 millioner kroner for villaen.

Kjøperen, som ble Maria Høilis bror, investor Dag Høili, ga imidlertid 45 millioner kroner for strandeiendommen. I mai skrev Dagens Næringsliv at villaen igjen er til salgs, og at han vil ha 66 millioner kroner for den.

Sendte SMS til foresatte: Justin Bieber gir ikke gyldig fravær

Fredag kveld holdt Bieber sin første av to konserter i Telenor Arena. Også lørdag kveld spiller han på samme sted. VG anmelder kveldens konsert.

Fredagen oppsummert: Justin Bieber-konserten låt for låt

Her kan du lese mer om