ETTERTRAKTET: Angelina Jordan Astar får henvendelser fra hele verden, men takker nei til de fleste tilbudene, forteller manager og onkel Michael Astar. Foto: Berit Roald NTB scanpix

Angelina (10) deltar i amerikansk TV-show

Ellen DeGeneres ble som de fleste andre slått i bakken av Angelinas stemmeprakt da hun vant Norske Talenter for to år siden, og har siden prøvd å få henne til USA. Nå har talkshowdronningen endelig fått ønsket sitt oppfylt.

Thor Harald Henriksen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Norske Talenter-vinneren Angelina Jordan Astar (10) er denne våren med i talentshowet «Little big shots» på den amerikanske TV-kanalen NBC, hvor DeGeneres er produsent og komikeren og skuespilleren Steve Harvey er programleder.

Det bekrefter manager og onkel Michael Astar overfor VG.

STJRNEMØTE: Angelina sammen med komiker og skuespiller Steve Harvey, som er programleder i «Little big shots». Foto: PRIVAT

– Angelina ble kontaktet av Ellen DeGeneres allerede da hun deltok i Norske talenter i 2014. Da var hun midt i konkurransen, og hadde ikke anledning til å reise. Siden har vi holdt kontakten, forteller Astar.

– Kommer veldig, veldig snart

Showet går på søndager, men på grunn av kontraktmessige forhold har manageren foreløpig ikke anledning til å avsløre når showet hvor Angelina deltar blir sendt.

MØTTE WHOOPI: Da Angelina var gjest i det amerikanske talkshowet «The View» i 2014, fikk hun møte blant andre skuespiller Whoopi Goldberg. Foto: PRIVAT

– Programmet er allerede spilt inn, og kommer veldig, veldig snart. Dato vil bli annonsert når det nærmer seg, sier Astar.

– Fikk Angelina møte Ellen?

– Det får dere se når hennes show går på lufta, jeg kan ikke si hva som skjer i programmet, sier manageren hemmelighetsfullt.

Angelina var i USA i fem dager i forbindelse med TV-opptakene til talentshowet, og hadde med seg hele familien samt en privatlærer, forteller manageren.

Forespørsler fra hele verden

Sangtalentet har tidligere vært gjest i det amerikansketalkshowet «The View», sammen med blant annet Whoopi Goldberg.

Den lille jenta sjarmerte hele Norge – og verden – i senk med sin overraskende modne stemmeprakt under Norske Talenter i 2014. Siden har hun fått forespørsler fra hele verden, forteller manageren. Noen opptredener har det blitt – både i Brasil, Singapore, USA, Senegal og Tyskland – men familien er opptatt av at 10-åringen skal leve et mest mulig normalt liv i Oslo.

Chris Brown: Norske AngelinaJordan (10) er en ny Amy Winehouse

– Vi har sagt nei til omtrent 99 prosent av henvendelsene. Angelina elsker det hun driver med. Og det viktigste er at hun har det morsomt og bra, og at hun har en god følelse når hun er med på noe. Hun bestemmer selv hva hun vil være med på, sier Astar.

Manager: Stjerner står i kø

I «Little big shots» er de fleste deltakerne fra USA, men noen kommer fra Europa, Sør-Amerika og Asia.

– Dette er helt utrolige talenter, de største i verden. Dette er ikke en konkurranse, det handler mer om å vise frem barn med eksepsjonelle begavelser. Angelina er ikke lenger glad i konkurranser, sier Astar.

Manageren og Angelinas familie har nå innledet et samarbeid med Doc McGhee, som har jobbet med en lang rekke artister, inkludert James Brown, Diana Ross, Mötley Crüe, Bon Jovi, og ikke minst Kiss som han fortsatt er manager for. Det var gjennom Kiss’ legendariske bassist Gene Simmons at McGhee fikk høre om Angelina.

– Utviklingen til Angelina er helt utrolig. The sky is the limit. Stjerner står i kø for å samarbeide, men det er viktig at vi gjør ting riktig, og tar et steg om gangen. Ting hun gjør nå, vil følge henne. Det er derfor viktig å ta de riktige valgene, som man kan være stolt av resten av livet, sier Michael Astar.

MANAGER OG ONKEL: Michael Astar, her sammen med Steve Harvey. Foto: Privat

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder