Hovedinnhold

Hyller AC/DC - slakter Telenor Arena

VETERANENE FRA AUSTRALIA: Brian Johnson og Angus Young i AC/DC Foto: VG
VETERANENE FRA AUSTRALIA: Brian Johnson og Angus Young i AC/DC Foto: VG
(VG Nett) Rockeveteranene fra Australia leverte varene fra scenen i Telenor Arena i går kveld. Bærums nye storstue var ikke konsertgjengerne like fornøyde med.

Angus Young og resten av de aldrende rockerne ga publikum full valuta for inngangspengene og leverte et solid rockeshow i Telenor Arena på Fornebu i går kveld. VG Nett-lesere som var tilstede på konserten er over seg av begeistring, et flertall av dem gir veteranene terningkast 5 og 6 for innsatsen fra scenen. Også VGs anmelder var fornøyd og ga AC/DC terningkast 5.

LES ALLE REAKSJONENE OG SI DIN MENING OM KONSERTEN I PROTOKOLLEN

Rockman blogger om AC/DC

Konsertstedet Telenor Arena får imidlertid gjennomgå i sin debut. Veldig mange av VG Nett-leserne som har summert opp inntrykkene klager over dårlig logistikk.

Konserten var meget bra, arrangementet var fryktelig, vi måtte vente i 1 time før vi fikk rikket oss fra parkeringsplassen. trafikkaoset bør ryddes opp i før neste konsert. Konserten var til en femmer, opplevelsen går ned til en treer, skriver Fjonn (33) fra Tvedestrand.

Les også:Lange køer for AC/DC på Fornebu

Listefeber: Beste AC/DC-låt
Listefeber: Beste AC/DC-album

Logistikk er vist ikke lett, men de behøver ikke å gjøre det verre!!! Bare se på konsert arenaer i andre land, Sverige, Tyskland, Danmark mm. Aldri problemer med kø, alt glir på skinner hver gang. Og så kommer vi hit, kø for å finne parkering og kø for å komme inn, kø for å komme til dass, kø for å komme seg tilbake og kø, ja kø for alt. Uholdbart, skriver Bill (27), en av mange frustrerte etter konserten i går.

- Nytt for alle

LiveNation arrangerte konserten, men ansvarlig for arrangementsavviklingen var Stabæk Event med primus motor Jørgen Roll. Han er veldig klar over startproblemene, og lover bedring.

- Mye gikk bra, noe kan gjøres bedre. Informasjonen til publikum om hvordan de skal forholde seg etter konsertslutt skal bli bedre, og vi skal sørge for å ha busser klare.

Han sier at de allerede er i gang med evalueringen og at de hadde på plass forskere fra Nasjonalt utdanningssenter for samfunnssikkerhet og beredskap (NUSB) som filmet hele innslippet og utslippet.

- Dette skal vi gjennomgå sammen med dem, sier Roll til VG Nett og beroliger dem som er skeptiske til å dra på konsert på Telenor Arena ved en senere anledning.

HORDER MED FANS: AC/DC samlet 23000 fans i Telenor Arena i går kveld. Foto: VG
HORDER MED FANS: AC/DC samlet 23000 fans i Telenor Arena i går kveld. Foto: VG

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk