Hovedinnhold

Selena Gomez har fått ny nyre

<p>  Foto: AP</p>

  Foto: AP

Popstjernen (25) forklarer hvorfor hun har vært lite synlig i sommer.

Denne saken handler om:

Justin Biebers høyprofilerte ekskjæreste har i hele 2017 vært godt synlig på hitlistene som følge av Kygo-samarbeidet «It Ain't Me».

Les også: Kygo og Selena tar verden med storm

De siste månedene har imidlertid Gomez selv ligget lavt, og på Instagram forklarer hun nå hvorfor.

– Jeg trengte en nyretransplantasjon på grunn av at jeg har lupus, og trengte å komme meg. Det var nødvendig for helsen min, skriver hun.

Husker du? Syk Selena Gomez avlyste i Norge

(saken fortsetter under)

Foto: AP

Fikk du med deg? Frekk Selena stjal glansen

Gomez takker familien og legene som har hjulpet henne – men først og fremst sin venninne Francia Raisa, som må sies å ha vært raus:

– Hun ga meg den ultimate gaven og donerte sin nyre til meg. Jeg er virkelig velsignet. Jeg elsker deg så høyt, søs. Lupus er og blir veldig misforstått, men det gjøres fremskritt, skriver Gomez, som poster et bilde av seg selv og sin donor i sykesengene sine.

Sjekk: Snakker ut om hetsen

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk