Hovedinnhold

Ray Kay etter Britney-seieren: - Jeg kan nesten ikke tro det

Nordmannens Britney-video vant MTV-pris

SUKSESSAMARBEID: Britney Spears og Ray Kay vant pris for årets beste pop-video. Foto: Reuters / Raykay.com / Michael Raveney.
SUKSESSAMARBEID: Britney Spears og Ray Kay vant pris for årets beste pop-video. Foto: Reuters / Raykay.com / Michael Raveney.
(VG Nett) Norske Reinert «Ray Kay» Olsen (33) holdt på å dette av stolen da hans «Till the World Ends» ble kåret til årets beste pop-video.

Denne saken handler om:

Superstjernen Britney Spears tok selv imot prisen, og passet på å takke nordmannen for innsatsen.

- Takk til Ray Kay for en fantastisk video, skrøt hun fra scenen.

- Det var kjekt å høre måten Britney takket meg på da hun holdt opp prisen, sier Olsen beskjedent til VG Nett.

Her kan du se videoen Britney og Reinert vant med på VGTV .

I mål

Når han skal beskrive hvordan seieren føltes, tar han imidlertid hardere i.

- Dette er den gjeveste prisen jeg kan vinne for en musikkvideo. Nå er jeg rett og slett i mål, det kan ikke bli større enn dette. Jeg er helt utrolig glad for at videoen min vant denne prisen, og kan nesten ikke tro det selv, sier han.

Her kan du se alle vinnerne !

Selv var han ikke til stede i Los Angeles, hvor prisen ble delt ut. 33-åringen jobber med forarbeider til Gloria Estefans comeback-video, som skal filmes denne uken i Miami.

I skyene

Dermed måtte han følge med på prisutdelingen på TV.

- Da jeg skjønte at videoen vant, datt jeg rett og slett nesten av stolen. Jeg kunne ikke tro det. Herregud, så stort! Fra lokal-TV i Haugesund til «Best Pop Video» på MTV Awards. Herregud... Noen ganger må jeg klype meg selv i armen! sier han.

Olsen understreker imidlertid at det er flere enn ham som har bidratt til videoen.

- Jeg setter pris på at jeg har fått lov å jobbe med verdens flinkeste mennesker under produksjonen av «Till The World Ends». Det er for mange til å takke alle, så jeg nevner ingen.

Les flere saker på vg.no/rampelys .

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk