Hovedinnhold

Melua hadde edderkopp i øret i en uke

<p>FANT EDDERKOPP I ØRET: Katie Melua skjønte ikke hvorfor hun hørte en skrapende lyd før hun kom til legen, og han fant en liten krabat. Her er hun fotografert under en prat med VG for to år siden.<br/></p>

FANT EDDERKOPP I ØRET: Katie Melua skjønte ikke hvorfor hun hørte en skrapende lyd før hun kom til legen, og han fant en liten krabat. Her er hun fotografert under en prat med VG for to år siden.

Foto: Roger Neumann, VG
Artisten Katie Melua (30) hørte en skrapende lyd i øret. Det viste seg at en edderkopp hadde søkt tilflukt.

Denne saken handler om:

Under en flytur brukte Katie Melua gamle hodetelefoner for å blokkere ut lyden fra flyet. I dem må det ha bodd en liten rakker, for etter en uke ble den skrapende lyden for mye, og hun tok en tur til legen.

Vel fremme kunne legen konstatere at lyden kom fra en liten hoppeedderkopp som hadde søkt tilflukt, skriver artisten på Instagram.

– Selv om den lille rakkeren så skummel ut når man så den på nært hold med legens kamera så kunne man se at den var ganske liten når han tok den ut. Nå ligger den i et lite prøverør, fortsatt i live og det virker som han har det bra, skriver 30-åringen under et bilde av rakkeren.

Etter legebesøket fikk hun ta med seg krabaten hjem, hvor hun ga den et nytt hjem - i hagen, skriver Daily Mail.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk