Hovedinnhold

Harket på scenen med Aguilera og Pitbull

Harket om responsens fra publikum: - Det var veldig fint

(VG Nett) Sammen med en Christina Aguilera i kort, sort kjole dukket Morten Harket opp på scenen på «Billboard Awards» i Las Vegas natt til mandag.

Denne saken handler om:

Aguilera synger sammen med Pitbull i sistnevntes hitlåt «Feel This Moment», og melodien i låten er hentet fra a-has superhit «Take On Me».

Og som en overraskelse til publikum dukket Morten Harket selv opp på scenen og sang noen strofer fra låten etter å ha blitt introdusert av Pitbull.

- Jeg synes det var morsomt. Sangen har blitt laget i masse versjoner, det er en motstandsdyktig liten jævel, sa Harket til pressen etterpå.

- Hva syntes du om velkomsten fra publikum?

- Etter de første sekundene da de ikke skjønte hva som skjedde? Det var veldig fint, smilte Harket.

Med de velkjente tegningene fra musikkvideoen sang Harket refrenget av «Take On Me» mot slutten av nummeret, etterfulgt av en real gruppeklem med Aguilera og Pitbull.

Responsen fra publikum lot ikke vente på seg da han dukket opp på scenen, skal man tro denne YouTube-videoen.

SANG SUPERHITEN: Pitbull og Aguileras nye låt «Feel This Moment» sampler «Take On Me». Foto: AFP.
SANG SUPERHITEN: Pitbull og Aguileras nye låt «Feel This Moment» sampler «Take On Me». Foto: AFP.


Bloggen Popcrush.com skriver også at Harket tilsynelatende ikke har blitt en dag eldre siden sist.

I spørsmålsrunden med pressen mimret Harket også om gamle dager, og moret seg da han fikk spørsmål om det var vanskelig å nå den høye tonen i refrenget - noe han avviste.

Helt til slutt konkluderte en av de kvinnelige reporterne at han så veldig bra ut.

- Takk, det er et kompliment, smilte Harket tilbake.

I amerikanske medier er det imidlertid Christina Aguilera som får mest oppmerksomet - og igjen for kroppen.

People.com skriver at hun viste fram sin sexy kropp i en kort, sort kjole, etter å ha utforsket nye treningsmetoder hjemme den siste tiden.

For øvrig var det kvinnene som stjal showet på Billboard Music Awards. Taylor Swift stakk av med åtte priser, mens Rihanna fikk fire.

Gotye, som i fjor hadde superhiten «Somebody That I Used To Know», stakk også av med fire priser, ifølge Billboards egne nettsider.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk