Hovedinnhold

Her slipper Doherty ut av fengsel

(VG Nett) - Det var litt tøft, sier Babyshambles-frontmannen om oppholdet bak murene.

Doherty slapp ut av Londons Wormwood Scrubs-fengsel i dag tidlig klokken 07.00. Han fortalte fremmøtt media at det var deilig å være ute, og viste også frem en medisinsk undersøkelse gjort i fengselet som viste at han var rusfri.

Det har nemlig vært spekulert i om Doherty fortsatte å bruke dop mens han satt inne, og han innrømmet at det hadde vært vanskelig å holde seg unna narkotikaen.

VGTV:Se den spøkefulle fengselfuglen Doherty på vei ut

- Det var ganske tøft i starten. Det er jo altfor fullt i fengselet og de medisinske tilbudene der holder ikke for en gjennomsnittlig narkoman, sier Doherty ifølge NME.com.

Skrev dagbok

ENDELIG UTE: Pete Doherty ble møtt av et stort pressekorps da han forlot fengselet i London i dag. Foto: AP
ENDELIG UTE: Pete Doherty ble møtt av et stort pressekorps da han forlot fengselet i London i dag. Foto: AP

På spørsmål om hva som var det verste med å sitte i fengsel, svarte Doherty følgende:

- Gangstere og Radio 4, egentlig.

Pete Doherty viste de fremmøtte reporterne en dagbok han hadde skrevet, som inneholdt brev fra fans, tegninger og ulike tanker han gjorde seg under fengselsoppholdet. Han lånte deretter en av journalistenes telefon, før NME.com gav han skyss til managerens hus.

- Føler meg fantastisk

Doherty sier til NME at han gledet seg til å treffe bandkollegene igjen, og at det skulle bli deilig å begynne arbeidet med det nye Babyshambles-albumet.

- Nå føler jeg meg fantastisk. Da jeg gikk ut av fengselet var det ikke «hvordan skal jeg skaffe meg dop?» som stod i hodet mitt, men heller at jeg ville gå en tur i parken, sier han.

Babyshambles-vokalisten satt innesperret i 29 dager etter å ha brutt betingelsene for sin prøveløslatelse.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk