Hovedinnhold

Her er ny Sugababe

TRE IGJEN: Amelle Berrabah (t.h.) er ny Sugababe sammen med Keisha Buchanan (t.v.) og Heidi Range. Foto: Universal
TRE IGJEN: Amelle Berrabah (t.h.) er ny Sugababe sammen med Keisha Buchanan (t.v.) og Heidi Range. Foto: Universal
(VG Nett) Amelle Berrabah (21) fikk en julegave av de sjeldne.Britiske aviser melder i dag at Amelle Berrabah (21) fra Hampshire skal erstatte Mutya Buena (20) i den britiske poptrioen.

Midt på dagen i dag kom plateselskapet Universal med en offisiell kunngjøring om det nye medlemmet - med bilde av Amelle.

Lykkelig

- Jeg kan ikke tro hvor heldig jeg er! Jeg er så stolt over å få være med på noe som føles så riktig, sier nye Sugababe til The Mirror.

- Julen blir travel med plateinnspillinger og fotografering. Heldigvis kan jeg de fleste av låttekstene, sier 21-åringen.

Ble målløs

Også The Sun har fått det nye popstjernehåpet i tale:

- I alle år har jeg fantasert om å slå gjennom innen musikken, men jeg hadde aldri drømt om at jeg skulle bli den tredje Sugababe. Da manageren deres ringte meg, ble jeg så overrumplet at jeg mistet munn og mæle, forklarer Amelle som røper at hun har vært fan av trioen i mange år.

Kunngjort i går

Keisha Buchanan (21) og Heidi Range (22) skal sammen med manager og plateselskap forgjeves ha forsøkt å få Mutya til ikke å forlate trioen. Men rollen som nybakt mamma for datteren Thalia var for vanskelig å kombinere med poptilværelsen. Mutya sto på sitt, og i går var bruddet offisielt.

- Avgjørelsen bunner utelukkende i private årsaker. Det har vært tungt og vanskelig, og jeg har brukt lang tid på å bestemme meg, lød det fra eks-Sugababe Mutya.

Droppet Oslo

Sugababes-showet i Oslo Spektrum på Nobel-gallaen 11. desember var en av de første hvor Mutya glimret med sitt fravær. Spekulasjonene svirret heftig, men forklaringen fra plateselskapet gikk den gangen ut på at Mutya ikke kunne være med fordi hun var blitt syk.

Fornøyd

Heidi og Keisha er positive til sitt nye medlem, som av utseende ikke er ulik sin forgjenger.

- Da vi møtte Amelle, skjønte vi at hun er den eneste som kan være med å fullføre denne ferden vi har lagt ut på. Vi kan nesten ikke vente til neste år med å vise henne fram, sier Heidi og Keisa til The Sun.

Mutya er ikke den første som forlater gruppa. Først ute var Siobhan Donaghy (21), som sluttet etter en krangel for fire år siden.

Sugababes har solgt over fem millioner plater på verdensbasis.

SLUTTET: Mutya Buena (t.h.). Foto: Universal
SLUTTET: Mutya Buena (t.h.). Foto: Universal

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk