Hovedinnhold

Hank Von Helvete hedret drept Bandidos-medlem

DJ: Hank Von Helvete var leid inn som DJ på arrangementet på Brukbar Pub i Mysen i helgen. Foto: Scanpix
DJ: Hank Von Helvete var leid inn som DJ på arrangementet på Brukbar Pub i Mysen i helgen. Foto: Scanpix
(VG Nett) En pubeier skal ha blitt slått i ansiktet med ølglass etter at Turboneger-vokalisten valgte å minnes avdøde Lennart Faugli på en pub i Mysen i helgen.

Faugli ble skutt og drept på vei ut fra Heggen og Frøland tingrett i Mysen i 2006, og flere av gjestene som var til stede på Brukbar Pub lørdag, skal ha vært i nær tilknytning til den avdøde, skriver lokalavisen Smaalenenes Avis.

- Hank von Helvete sa at han visste at noen som var til stede hadde mistet en de hadde kjær. Han snakket litt om Lennart. Så spilte han en melankolsk sang. Etter det gikk det veldig fort, forteller medinnehaver av Brukbar Pub i Mysen, Nina Søreng, til Smaalenenes Avis.

- Angrepet med ølglass

DREPT: Lennart Faugli ble drept på vei ut av retten i 2006. Foto: Privat
DREPT: Lennart Faugli ble drept på vei ut av retten i 2006. Foto: Privat

Etter minneordet skal en av gjestene ha forlatt puben og gått over til nabopuben Station. Der skal hun ha slått to ølglass i ansiktet på pubinnehaver Mette Leret.

-Med fullt overlegg slo hun meg to ganger midt i ansiktet med et ølglass, hevder Leret, og forteller at kvinnen skal ha kastet fire-fem glass etter henne mens hun lå på gulvet.

Ifølge Smaalenene har Leret et kutt og brudd på kinnbeinet etter hendelsen, og kvinnen som angrep henne har nå fått besøksforbud.

Drapsmannen var i sin tid ansatt ved Station Pub, og der skal han ha vært i klammeri med Faugli. Leret skal også ha blitt dratt inn i dette, og har vært truet i etterkant av drapet.

Oppgitt

Leret sier til avisen at hun er oppgitt at det ikke blir gjort noe mer med saken, og hevder at arrangementet på Brukbar Pub var for å hedre Faugli. Dette blir tilbakevist av Nina Søreng.

- Det stemmer ikke. Hank von Helvete fra Turboneger skulle komme og spille sanger og snakke litt innimellom låtene. Opptre som en dj, rett og slett. Vi hadde quiz, og tanken var at det skulle trekke mye folk. Noe minnefest var det ikke, understreker Søreng.

Hank Von Helvete har ikke uttalt seg om saken til lokalavisen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk