Hovedinnhold

Guns N' Roses til Norge i desember

(VG Nett) Guns N' Roses-konserten i Oslo Spektrum 26. juni er for lengst avlyst. Nå kan fansen trøste seg med at rockerne kommer i desember i stedet.
Årsaken til at sommerkonsertene i Stockholm, Roskilde og Oslo ble avlyst, er at gitaristen Buckethead har vært syk. Derfor har han ikke kunnet øve på repertoaret sammen med resten av bandet.

Bedre sent enn aldri

Men i desember skal rockerne være i slaget igjen, og 5. desember står de på secenen i Oslo Spektrum, et halvt år senere enn planlagt.

Ifølge konsertarrangøren Gunnar Eide vil alle som har kjøpt billetter til konserten i juni, kunne bruke billetten i desember i stedet. Dersom den nye datoen ikke passer, får publikum refundert billettene på utsalgsstedet.

Konserten starter kl. 18.30, og billettene koster fortsatt 340, kroner.

Sverige og Globen i Stockholm får besøk av den legendariske gruppen 7. desember.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk