Hovedinnhold

Green Day til Norge

TIL ULLEVAAL - IGJEN: Billie Joe Armstrong og Green Day gjester Ullevaal stadio drøyt tre år etter de spilte der forrige gang. Foto: AP
TIL ULLEVAAL - IGJEN: Billie Joe Armstrong og Green Day gjester Ullevaal stadio drøyt tre år etter de spilte der forrige gang. Foto: AP
30. juni neste sommer inntar punkrockbandet scenen på Ullevål Stadion.

Det opplyser arrangørene i Atomic dagen før Green Day slipper sitt nye album Uno. Det første i en albumtrilogi fra bandet.

Hvilket album synes du er Green Days beste? Si din mening i kommentarfeltet!

- Green Day fikk fantastiske tilbakemeldinger da de gjestet UllevåI i 2010 og Oslo Spektrum året før. Det er derfor med stor glede og stolthet at vi nå kan presentere nok et arenashow med Green Day. Rockerne er en garanti for kvalitet både når det gjelder showmanship og musikalske opplevelser, sier arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic i en pressemelding.

Avrusning

Green Day og frontmann Bille Joe Armstrong har solgt millioner av plater verden over. Den siste tiden har frontmannen skapt flere overskrifter på egenhånd.

Les også: VGs anmeldelse av Green Days nyeste plate 

Green Day-sjefen ble mektig forbannet da bandet ble tvunget til å avslutte sin konsert ved iHeartRadio-festivalen i Las Vegas langt tidligere enn de hadde planlagt.

I en lang «fuck»-tirade fra vokalisten fikk også ungpikeidolet Justin Bieber passet sitt påskrevet.

Les også: - Jeg er ikke jævla Justin Bieber 

Det gikk imidlertid ikke lang tid før Armstrong beklaget oppførselen sin, og i tillegg sjekket inn på et rehabiliteringssenter.

Les også: Green Day-vokalist til avrusning 

- Green Day ønsker å be om unnskyldning til alle de fornærmet, sa en representant for bandet til TMZ.

- Magiske øyeblikk

Green Day består av Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt og Tre Cool. Bandet slo gjennom i 1994 med plata «Dookie».

Californiarockerne har mottatt fire Grammy-priser for beste alternative album, beste rockealbum, årets låt og beste rockealbum.

- Det er med andre ord et av verdens aller største band vi har med å gjøre her og de har nå en fanskare som går over flere generasjoner. Vi regner med at alle som liker god rock kjenner sin besøkelsestid og blir med å lager nok et magisk øyeblikk på Ullevål, fortsetter Osmundsvaag.

Billettsalget begynner førstkommende onsdag klokken 09.00.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk