Hovedinnhold

Green Day til Norge - igjen

POPULÆRE: Billie Joe Armstrong (f.v), Mike Dirnt, and Tré Cool kunne juble for nye Grammy-trofeer forrige helg. Foto: AP
POPULÆRE: Billie Joe Armstrong (f.v), Mike Dirnt, and Tré Cool kunne juble for nye Grammy-trofeer forrige helg. Foto: AP
(VG Nett) De ferske Grammy-vinnerne inntar Ullevaal Stadion til sommeren.

4. juni går etter planen Green Day på scenen på landskamparenaen, drøyt åtte måneder etter at de spilte for et utsolgt Oslo Spektrum i oktober i fjor.

- Etterspørselen etter billetter til Green Days konsert i Oslo Spektrum var enorm, og vi synes det er veldig fint å kunne tilby enda flere fans muligheten til å se det utrolige live-bandet, sier arrangør Peer Osmundsvaag i en pressemelding.

Vant Grammy

- Konserten på Ullevål kommer til å bli en kjempeproduksjon, og vi er sikre på at bandet virkelig kommer til sin rett i stadionformatet, sier han.

VG Nett-leser:«Green Day er og har alltid vært et meget godt live-band»
Si din mening!

Forrige helg vant Green Day Grammy for beste rockealbum med «21st Century Breakdown» - som debuterte på førsteplass både i USA og her i Norge.

Millionselgere

I løpet av sin 23 år lange karriere har bandet solgt nærmere 70 millioner album på verdensbasis.

Billettsalget starter førstkommende fredag. Osmundsvaag har for øvrig inngått en avtale med Platekompaniet på Oslo City om forsalg allerede fra onsdag.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk