Hovedinnhold

Green Day på plass i Norge

I HOVEDSTADEN: Her ankommer Tré Cool og Billie Joe Armstrong Oslo i solskinnet. Foto: Halstein Røyseland
I HOVEDSTADEN: Her ankommer Tré Cool og Billie Joe Armstrong Oslo i solskinnet. Foto: Halstein Røyseland
(VG Nett) Fredag spiller Green Day på Ullevål Stadion, men allerede i dag nyter de sommerværet i hovedstaden.

Mandag ettermiddag ankom Green Day-medlemmene Oslo. De nærmeste dagene skal de amerikanske punkrockerne bruke den norske hovedstaden som base.

Onsdag kveld spiller bandet i Skive i Danmark, før de spiller opp til dans på landskamparenaen i Oslo fredag kveld.

- Fint i Oslo

- De synes det er fint i Oslo, og de ville gjerne være her noen dager. Det er ganske logisk hvis man har noen fridager, forteller Peer Osmundsvaag i Atomic Soul til VG Nett.

Osmundsvaag forteller at også de som konsertarrangør synes det er greit at Green Day allerede er på plass, selv om de skal en snartur til Danmark i morgen.

VG Nett-leser:
«Green Day er og har alltid vært et meget godt live band»
Si din mening!

- I lys av ukens forsinkelser synes vi det var riktig å fly inn bandet tidligere, sier Osmundsvaag med et smil, og sikter til AC/DCs forsinkede konsert på Valle Hovin, og Guns 'N Roses' forsinkede konsert i Bergen mandag kveld.

Les også:Buet på Axl Rose

Green Day består av gitarisk og vokalist Bille Joe Armstrong, bassist Mike Dirnt og trommeslager Tré Cool. Det amerikanske punkrockbandet slo gjennom med plata «Dookie» i 1994. Ti år senere fikk bandet en ny giv da de ga ut rockoperaen «American Idiot».

Green Day har solgt over 22 millioner album i USA alene.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk