Hovedinnhold

- Helt greit om publikum er fulle

SELJORD (VG Nett) Bonnie Tyler skal spille på tre norske festivaler i sommer, og litt norsk rølp tar hun med godt humør.

Denne saken handler om:

- Hva kan jeg si? Jeg liker jo å ta en drink selv! Men aldri før jeg går på scenen, da holder det med en Red Bull, forteller en strålende opplagt Bonnie Tyler (61) til VG.

Fredag opptrådte hun for et svært feststemt publikum på Seljordfestivalen. Hun innrømmer at hun ikke liker å være den som spiller aller sist, men litt rølp plager ikke popartisten.

Takk til Botox

- Nei, det gjør ingenting. Og jeg liker jo å tro at de fleste som kommer på festivaler, kommer for musikken, og ikke bare øl, smiler den walisiske artisten, som egentlig heter Gaynor Hopkins.

Sangerinnen er for norgesvenn å regne etter utallige konserter her. Denne sommeren er intet unntak - i tillegg til opptredenen i Seljord skal hun også spille på Dokka 21. juli og i Tromsø 15. august.

- Spillejobbene i Norge er jo veldig annerledes enn det jeg vanligvis gjør. Du vet, spille midt ute i ødemarken, men jeg koser meg fordi det er så vakkert her. Jeg får virkelig se det beste av Norge, sier hun.

Tyler slo igjennom med låten «Lost in France» i 1976, og ble popstjerne for alvor med hitene «It's a Heartache» (1977) og «Total Eclipse of the Heart» (1983). Karrieren hennes spenner altså over fem tiår, noe damen selv ikke hadde tenkt over.

- Er det virkelig fem tiår? Bloody Nora! Takk gud for Botox, sier jeg bare, ler Tyler, en selverklært botoxelsker.

Men selv etter så lang tid blir hun fortsatt nervøs før hun går på scenen.

- Jeg blir veldig tissetrengt og flyr på do nesten før hver konsert. De få gangene jeg ikke er nervøs, da går det som regel galt. Så jeg tror at nervene egentlig er en velsignelse. Mannen min sier i hvert fall det, sier hun.

Savner barn

Tyler har vært gift med Robert Sullivan siden 1973, og han er som regel med når hun turnerer. Hun forteller at de to har det veldig moro sammen, men hun har likevel aldri lagt skjul på at hun gjerne skulle ha blitt mamma. Tyler ble gravid som 39-åring, men spontanaborterte. Etter det ble hun aldri gravid igjen.

- Det var grusomt der og da, men du kommer deg videre etter hvert, og nå synes jeg det er helt greit, sier hun.

Nytt album

Tyler har mye annet å fokusere på, blant annet sitt nye album «Rocks and Honey» som kommer ut i slutten av sommeren.

- Det er bare nye sanger på dette albumet, og jeg håper at det kommer til å bli en suksess. Plateselskapet tror i hvert fall det, sier hun

Den spreke damen har med andre ord ikke tenkt til å gi seg med det første.

- Jeg er en veldig energisk person, sikkert fordi jeg er født i tvillingens tegn, og jeg elsker jobben min. Jeg tenker aldri på å pensjonere meg, og antagelig kommer jeg aldri til å gjøre det, smiler hun.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk