Hovedinnhold

70 nakne festivaldeltakere i norsk Robyn-video

**Se premiere på musikkvideoen her**

Her danser Robyn på Hovesfestivalen sammen med nærmere 70 nakne fans til den Avicii-remixede utgaven av «Hang With Me».

Denne saken handler om:

På Hovefestivalen i fjor var regissør Luke Gilford leid inn til å lage små dokumentarfilmer fra festivalområdet. Før han skulle forevige Robyns opptreden på film, fikk han en lys idé.

Robyn på tråden

- Jeg hadde lyst til å gjøre noe mer spesielt med henne, utover kun å dekke opptredenen hennes. Så jeg sendte et forslag til managementet hennes om at hun kunne danse i skogen sammen med nakne fans, forteller regissør, Luke Gilford.

Etter det hørte han aldri noe mer fra Robyns management. Men nakenhet skulle det bli. Robyn tente på ideen. Artisten tok saken i egne hender, og ringte Gilford.

- Plutselig, dagen før hun skulle komme, ringte hun og sa «Can we still do it?», forteller regissøren.

VGTV:  SE PREMIERE HER 

Get naked

Deretter ble kampanjen «Get naked for Robyn» igangsatt. En kampanje med god oppslutning, tross kjølig vær.

- Det ble delt ut «Get naked for Robyn»-flyers til festivaldeltakere over 18 år, og dagen etter var det rundt 60-70 deltakere som deltok. Alle måtte komme dit med en venn eller partner, vi ville at det skulle være en feiring av festivallivet og kjærligheten. Og vi ville at ting skulle føles trygt og trivelig for de som var med, forteller Drevdal.

Han er fornøyd med resultatet etter nakenstuntet.

- Jeg synes det er blitt en veldig estetisk og fin film. Den står veldig godt til Robyns uttrykk som artist, og nakenheten har jo ingen seksuelle undertoner, mener Drevdal.

Video endelig godkjent

Regissør Luke Gilford mener musikkvideoen sier mye om både Robyn som artist og fansen hennes.

- Hvorfor ønsket du at festivaldeltakerne skulle stille opp i videoen nakne?

- Det naturlige landskapet på Hove virket som et ideelt sted å gjennomføre noe så surrealistisk. Det ville nok ikke vært mulig ved de fleste andre festivaler. Jeg trodde også det ville være interessant for en så populær artist å ha en følelsesmessig opplevelse med sine fans, svarer Gilford.

Ryktene har florert rundt hvorfor ikke musikkvideoen som ble spilt inn i fjor, ikke har blitt vist før nå. Terrorhendelsene 22. juli stoppet ferdigstillingen av videoen. Allikevel er ikke dette hele grunnen til at videoen først blir lansert i dag.

- Robyn var ikke fornøyd med den første klippen, så Luke sendte en ny sisteversjon til Robyn for et par uker siden. Den nye versjonen er ganske annerledes, og det er denne videoen Robyn har godkjent, forteller Drevdal.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk