Hovedinnhold

Britney Spears avviser trakasseringspåstander

BENÈKTER TRAKASSERING: Britney Spears. Foto: AP
BENÈKTER TRAKASSERING: Britney Spears. Foto: AP
(VG Nett) Livvakten som har saksøkt Britney Spears (28) for seksuell trakassering beskyldes for å bare være ute etter penger.

Denne saken handler om:

- Søksmålet er nok et uheldig forsøk på å utnytte Spears-familien for å fremme sitt eget navn, skriver en representant for Britney Spears på stjernens hjemmeside.

Seksuell trakassering

Britney Spears' tidligere livvakt Fernando Flores saksøker skjønnheten og beskylder henne for seksuell trakassering.

Livvakten hevder Spears flere ganger har kledd seg naken foran ham, og at han har fått emosjonelle problemer fordi han måtte se på at Spears hadde voldsomme krangler med kjæresten sin samtidig som barna hennes var til stede.

Støtte fra eksen

- Britney Spears og hennes advokater er sikre på at denne stevningen vil bli avvist av rettsystemet, heter det i uttalelsen publisert på Spears' hjemmeside, som blant annet er refert av People.com.

Også Britney Spears eks-kjæreste Kevin Federline har gått ut og fordømt søksmålet. Via sin advokat ga Federline uttrykk for at også han mente søksmålet var utelukkende økonomisk motivert.

Fernando Flores jobbet hos Spears mellom februar og juli i år.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk