Hovedinnhold

Boy George frykter å bli drept i fengsel

(VG Nett) Culture Club-vokalist Boy George skal ha åpnet seg for cellekameraten og fortalt om frykten for å dø i fengselet.
REDD: Popstjernen Boy George frykter for sitt eget liv. Foto: AP
REDD: Popstjernen Boy George frykter for sitt eget liv. Foto: AP

Sangeren Boy George ble fredag dømt til 15 måneders fengsel for frihetsberøvelse av norske Audun Carlsen.

Nordmannen har forklart at Boy George i april 2007 lenket ham fast til en vegg i leiligheten og deretter gikk løs på ham med en metallenke. Boy George mener på sin side at han tok med seg Carlsen hjem fordi nordmannen hadde stjålet nakenbilder fra datamaskinen hans.

- De dreper meg

Culture Club-vokalisten skal ha grått da han fikk dommen og vært nærmest panisk, forteller cellekameraten Richard Lyttle, til The Mirror.

De to delte celle mens George ventet på å bli overført til Pentonville Prison i Nord-London. Ifølge Lyttle var den tidligere sangstjernen fullstendig ute av seg.

Les også:- Boy George er ikke en person jeg ville hatt sex med

- Jeg kom inn i cellen og så en feit, skallet mann som satt i hjørnet og gråt som en baby. Han skalv som et løv og var et fullstendig vrak, sier Lytte til The Mirror.

VITNET I RETTEN: Nordmannen Audun Carlsen forklarte seg før jul i rettssaken mot kjendismusikeren. Foto: Reuters
VITNET I RETTEN: Nordmannen Audun Carlsen forklarte seg før jul i rettssaken mot kjendismusikeren. Foto: Reuters

Den falmede 80-tallshelten skal ha vært overbevist om at de andre fangene kom til å være ute etter han.

- Han sa om og om igjen at han ikke kunne gå i fengsel fordi de andre kom til å drepe ham, sier cellekameraten.

- Er ute etter deg

Lyttle skal ha forsøkt å trøste George, og gitt ham noen gode råd for hvordan han skulle takle hverdagen i fengselet. Men han advarte også sangeren om at de andre fangene kom til å følge godt med på ham.

- Jeg sa at fordi du er den du er, og at du er homoseksuell så er det stor sannsynlighet for at de andre kommer til å banke deg opp, forteller Lyttle.

Les også:- Rømte i undertøyet mens Boy George slo med kjetting

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk