Hovedinnhold

Bernhoft til «The Ellen Show»

«AMBISJONSLØS»: Jarle Bernhoft i amerkansk TV-show. Foto: Krister Sørbø
«AMBISJONSLØS»: Jarle Bernhoft i amerkansk TV-show. Foto: Krister Sørbø
Jarle Bernhoft (35) skal opptre på «The Ellen DeGeneres Show» i USA om knappe to uker.

Bernhofts management Atomic Soul og plateselskapet Universal opplyser at deres storselgende artist opptrer hos Ellen DeGeneres 27. september.

- De så meg på YouTube, og så ringte de. Det er ikke mer hokuspokus enn det, sier Jarle Bernhoft til VG.

Det populære talkshowet har nesten tre millioner seere i snitt. Bernhoft benekter imidlertid at han er nervøs.

- Nei, ikke egentlig. Det jeg blir nervøs av er sånne «i stuen hjemme hos folk»-konserter, forteller han.

Det er sjelden at norske artister får sjansen til å komme inn i de amerikanske TV-stuer på denne måten. En av de mest omtalte sådanne var Maria Menas opptreden hos David Letterman i 2004, hvor den unge popstjernen slet med å synge rent.

Artikkelen fortsetter under bildet.

PRESTISJETUNGT: Talkshow-vert Ellen DeGeneres er nøye med hvem som blir invitert i studio. Her har hun besøk av Mike Tyson. Foto: Wenn
PRESTISJETUNGT: Talkshow-vert Ellen DeGeneres er nøye med hvem som blir invitert i studio. Her har hun besøk av Mike Tyson. Foto: Wenn


Bernhoft har foreløpig ingen planer om en større USA-satsning. I forkant av DeGeneres-showet skal han spille to konserter i New York og én i Boston. Men plateutgivelse er det ikke snakk om ennå.

- Jeg har ingen ambisjoner for USA. Jeg er klin ambisjonsløs. Jeg har ikke noe hastverk. Men vi får se hva det blir til etter dette, det kan jo bli sving på sakene, mener han.

LES MER I VG PLUSS!

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk