Hovedinnhold

Aqua-Lene lettkledd på bygdefest

LETTKLEDD: Aqua-Lene bød på seg selv under Tysnesfest i helgen. Ifølge fotografen leverte gruppen et utrolig bra show. Foto: Øystein Dalland
LETTKLEDD: Aqua-Lene bød på seg selv under Tysnesfest i helgen. Ifølge fotografen leverte gruppen et utrolig bra show. Foto: Øystein Dalland
(VG Nett) Lene Nystrøm (38) stilte i gjennomsiktig antrekk på bygdefestival.

En samlet norsk presse kastet seg i forrige uke over nakenbildene i «S Magazine» av Lene Nystrøm. Aqua-sangeren var avbildet i en gjennomsiktig nettingdrakt, med bare bryster, mens på andre bilder var hun splitter naken.

På lørdag var 38-åringen lettkledd igjen - denne gangen på Gjerstad sør for Bergen, melder Tysnesingen.no.

Tapet vortene

Aqua-Lene var kun iført en tynn nylon-body. Store deler av brystene var synlig under det tynne stoffet. På bildene ser det ut til at Aqua-Lene har tapet over brystvortene. Aqua var en av headlinerne på Tysnesfest som ble avsluttet på søndag.

HAR DU SETT PÅ RUMPA: Lene Nystrøm hadde ikke mye på seg på scenen under bygdefesten på Tysnes. Foto: Øystein Dalland
HAR DU SETT PÅ RUMPA: Lene Nystrøm hadde ikke mye på seg på scenen under bygdefesten på Tysnes. Foto: Øystein Dalland

Ifølge Tysnesingen var det litt mindre folk på konsertområdet på Tysnes lørdag kveld. Foruten Aqua opptrådte også CC Cowboys , Cir Cuz og Marit Larsen samme kveld. Festivalen hadde rundt 20.000 besøkende.

Det er ikke første gang Aqua-Lene opptrer lettkledd. Foruten bildene i «S Magazine», kastet hun i 2010 klærne på forsiden av motemagasinet Elle.

- Jeg har aldri vært så fornøyd med meg selv som jeg er nå. I tyveårene er man så usikker og syns alle andre er flinkere og penere. I tredveårene faller man mer på plass og blir tryggere, rett og slett, sa Aqua-Lene til magasinet da.

Vil være påkledd

Lene Nystrøm ble populær på slutten av 90-tallet med pop-gruppa Aqua. Hun har også medvirket i flere norske filmer. Tidlig på 90-tallet jobbet Lene som bartender og modell i Tønsberg.

Under Aquas comeback-video med «Back To The 80's» i 2009, sa Nystrøm til VG at hun vil være sexy, men påkledd.

- Min stil har alltid gått ut på å leke med tøy og mote, og det fortsetter jeg med. Jeg vil gjerne fremstå som sterk, selvstendig og sexy, men påkledd, forklarte Lene den gang.

Det har ikke lykkes VG å få kontakt med Nystrøms manager.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk