Hovedinnhold

Angrer på fyllekjøringen

Artisten Kikki Danielsson (51) er flau, fortvilet og lei seg etter at hun fredag ble tatt for fyllekjøring for annen gang.


I et åpent brev, gjengitt i svenske Expressen, har den folkekjære svenske sangerinnen skrevet et slags unnskyld til det svenske folk.

«Å sette seg ned å skrive et slikt brev er noe av det vanskeligste jeg har gjort. Til tross for løfter om at dette ikke skulle hende igjen, så sitter jeg altså her i dag...»

Alkoholiker

Danielsson har før stått frem som alkoholiker, og er også tidligere blitt tatt for bilkjøring med promille i blodet. Fredag morgen kom slagerdronningen kjørende inn på Nygatan i sentrum av Bollnäs i sin gullfargede Opel Astra. Like etterpå tok ferden slutt.

Politiet hadde en rutinemessig promillekontroll. Og tidspunktet var nøye valgt - like etter at Systembolaget hadde åpnet. Kikki Danielsson blåste positivt.

Politiet vil ikke si hvor høy promillen var denne gangen, men den skal ha vært over 0,3 og under 1,0, skriver Expressen.

Veldig lei seg

Ifølge en av politimennene som stoppet Danielsson, skal hun ha virket veldig lei seg da hun ble kjørt i politibil til politistasjonen for å avlegge forklaring.

Selv om Danielsson er flau og fortvilet, er hun takknemlig for at ingen ble skadet.

«Det finnes absolutt ikke noe forsvar for dem som kjører alkoholpåvirket. Jeg er dypt angrende, og ønsker ikke annet enn å ha dette ugjort,» skriver Danielsson.

Nå ber hun om at hun får være i fred - med sine barn, familie og nærmeste venner. Sammen med dem vil hun fordøye det som har skjedd og forsøke å ta tak i problemene sine.

Danielsson har trukket seg tilbake med familien nå, og ønsker ikke å svare på spørsmål fra pressen. Men 20. februar kan hennes svenske fans se henne på scenen igjen. Da har hennes nye turné sammen med Lotta Engberg première.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk