Hovedinnhold

Morten: - Modig av Pia!

(VG Nett) Morten Harket syntes det var så modig av Pia Tjelta å foreslå duett at han ikke kunne si nei til utfordringen.

Denne saken handler om:

Publikum på Karl Johans gate i Oslo fikk torsdag kveld en sjelden opplevelse. De var vitne til tidenes aller første duett med a-ha-vokalist Morten Harket (49) og skuespiller Pia Tjelta (31).

Pia: - Han er nydelig!

De to hadde i oppdrag å skape blest om åpningen av det nye fasjonable varemagasinet Eger midt på hovedstadens paradegate, og det var Pias forslag at de to skulle synge sammen.

- Det var helt fantastisk! Han er jo bare nydelig og synger som en gud, sprudlet Pia til VGTV etter at de to hadde fremført «Let It Be Me».

VGTV:Se de to synge her og se intervju

Morten på sin side skrøt av Pia, som de siste månedene også har vært aktuell på musikalscenen i «Les Miserables». På spørsmål om han synes skuespilleren duger som duettpartner, svarte han: - Det hørte du jo selv!

FORNØYD ETTERPÅ: Morten Harket og Pia Tjelta tok seg tid til en prat med VGTV etter duett-debuten. Foto: NIKLAS LYSVÅG
FORNØYD ETTERPÅ: Morten Harket og Pia Tjelta tok seg tid til en prat med VGTV etter duett-debuten. Foto: NIKLAS LYSVÅG

- Fordi hun spurte

Opptredenen ble bestemt for veldig kort tid siden. Da Pia sendte Morten en tekstmelding og spurte om han ville stille opp sammen med henne, ble han imponert.

- Det er modig av Pia å stille opp sånn, og det var derfor jeg kom hit, forklarer Morten til VGTV.

- Hun gjorde det klart i tekstmeldingen at jeg ikke måtte føle at dette var noe jeg måtte gjøre. Men jeg tenkte at jeg skulle gjøre det nettopp fordi hun spurte, forklarte a-ha-stjernen.

- Så dette var absolutt ikke planlagt. Men vi har øvd litt på bakrommen, sa Morten.

Spesiell gitar

Morten spilte selv gitar - og ikke hvilken som helst gitar. Da han og Pia fremførte «Let It Be Me» var det med gitaren som Morten har fått i gave fra Phil Everly i Everly Brothers, gruppa som gjorde låten kjent i sin tid.

- «Let It Be Me» har alltid vært en fin låt. Den overlever det meste, forklarte Morten.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk