Hovedinnhold

a-ha antyder ny turné

<p>PÅ GANG IGJEN: a-ha – fra venstre Magne Furuholmen, Morten  Harket og Paul Waaktaar-Savoy – er etter alle solemerker klar for ny turné, denne gangen i mer dempet utgave.</p>

PÅ GANG IGJEN: a-ha – fra venstre Magne Furuholmen, Morten  Harket og Paul Waaktaar-Savoy – er etter alle solemerker klar for ny turné, denne gangen i mer dempet utgave.

Foto: Andrea Gjestvang, VG
Alt tyder på at a-ha gjør seg klar til ny turné i 2017. Denne gangen foregår det trolig i akustisk tapning.

Denne saken handler om:

«Packing lighter next time we hit the road», sto det å lese på a-has offisielle Facebook-side i helgen.

Les også: Konturene av et nytt a-ha – for tredje gang

Den kryptiske beskjeden ledsages av et tredelt bilde som viser en gitar, en mikrofon og et piano. Med andre ord; alt tyder på at det blir et a-ha i intim og akustisk tapning vi får oppleve neste gang Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy møter publikum fra en scene.

VG har vært i kontakt med a-ha-manager Harald Wiik, som foreløpig ikke har mer info å dele om den eventuelt nært forestående turneen til a-ha. Men kommentarfeltet til Facebook-innlegget røper at fans fra alle verdenshjørner står klare til å ta imot Norges største pop-eksport gjennom tidene.

Det er ikke mer enn et drøyt halvår siden a-ha avsluttet sin omfattende «Cast In Steel»-turné i Bergen. Den startet i september 2015 med to bejublede konserter i Buenos Aires og Rio de Janeiro.

Les også: Kaos da a-ha ankom Buenos Aires

Dette er med andre ord intet nytt comeback for a-ha, snarere et nytt kapittel. I april i år mente Morten Harket seg kraftig feilsitert i et intervju med en sveitsisk avis som hevdet at Harket hadde åpnet for at «Cast In Steel»-turneen var slutten for a-ha.

Det er ventet at det vil komme en offisiell uttalelse om a-has videre karriere i løpet av de nærmeste dagene.
Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk